HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Áprilisban bú...

Áprilisban búcsúzhatunk a UPC névtől

HIRDETÉS

Áprilisig fog már csak élni a UPC név, onnantól Vodafone néven lesz elérhető a mobil- és vezetékes szolgáltatásuk – számolt be róla a HWSW.hu. Az Európai Bizottság júliusban hagyta jóvá, hogy a Vodafone-csoport 18,4 milliárd euróért megvegye a Liberty Global cseh, német, román és magyar érdekeltségeit. Ez a Vodafone valaha volt második legnagyobb felvásárlása, nálunk pedig az ügylet a UPC Magyarországot érinti. A Vodafone célja ezzel, hogy integráltabb szolgáltató legyen, és egyszerre adjon mobil- és televíziós szolgáltatást, vezetékes telefont és internetet.

HIRDETÉS

Ahogy az Index is írja, ez a célt eddig csak a Telekom tudta teljesíteni, míg a Telenor kizárólag mobilt szolgáltat, a Diginek pedig a mobilszolgáltatásán van még mit dolgoznia. De az Invitel felvásárlásán keresztül próbálkozik utóbbi is az integráltsággal.

A UPC elsősorban internet- és tévészolgáltatást nyújtott, 2014-től viszont próbálkozott virtuális mobilszolgáltatással is. A cég egyébként csak Magyarországon, Csehországban és Romániában használta a UPC nevet, míg Németországban Unitymediaként vált ismertté.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,275lájkolóTetszik
2,704követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nyomoznak Borkai korrupció-gyanús ügyeiben

Kontrát Károly államtitkár szavai szerint több ügyben is folyik a vizsgált, de konkrétumokat nem árult el.