HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Váratlan ford...

Váratlan fordulat: mégsem veszi meg a 4iG a T-Systems-t

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Mégsem vásárolja meg a Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért érdekkörébe tartozó 4iG Nyrt. a T-Systems-t – derült ki az Index cikkéből. Meglepő fordulat ez azok után, hogy július elején bejelentették, előzetes megállapodást kötöttek az adásvételi szándékról.

HIRDETÉS

Az Index idézi a Telekom közleményét, ami szerint a Magyar Telekommal tovább vizsgálják az együttműködési feltételeket, az eddig létrejött konzorciumi megállapodások pedig változatlan feltétellel életben maradnak.

Saját dolgozóival is közleményben tudatta a dolgot a Telekom, ebből szintén az derült ki, hogy a 4iG kezdeményezte az üzlettől való elállást. „Tudom, hogy ez sokatok számára meglepő fejlemény”, üzente a Telekom vezérigazgatója.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,685lájkolóTetszik
2,947követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Érinthetetlen vezető a polgárőrszövetség élén?

Jelen állás szerint tehát nem kell semmilyen jogkövetkezménytől tartania annak, aki az eljárásba a bűnüldöző szervet is bevonja, s megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezik.