HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Várhegyi Atti...

Várhegyi Attila vette meg a Hollóházi Porcelángyárat

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az Orbán Viktor miniszterelnökhöz közel álló üzletember, Várhegyi Attila vette meg a Hollóházi Porcelángyár Kft.-t – derült ki a Szabad Pécs cikkéből. A korábbi kulturális államtitkár, illetve egykori szolnoki polgármester a hétfői állománygyűlésen mutatkozott be a dolgozóknak. A Szabad Pécs szerint jövőbeli elképzeléseit ismertette az üzletember.

HIRDETÉS

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kikiáltási áron, 175 millió forintért adta el a Hollóházit, január közepén viszont még nem lehetett tudni, kinek. Várhegyi személyében olyan tulajdonosuk lett, akit korábban már elítéltek hűtlen kezelésért. A Siklósról származó üzletember ekkor vonult ki a politika első vonalából. Ettől még továbbra is aktív maradt, kommunikációs területen kapott megbízásokat, de dolgozott a köztévének és Pécs önkormányzatának is.

A Szabad Pécs szerint Várhegyi mellett mások is kiváltották a több tízmilliós letétért megszerezhető csomagot, amivel licitálni tudtak, de más végül nem tett ajánlatot. A lap úgy tudja, már egyfajta kísérletezés is megkezdődött az épületkerámia, illetve azon belül a tetőcserép gyártására vonatkozóan. Az elmúlt években már folyhatott ez irányú tapogatózás, a Szabad Pécs szerint pedig lehetnek, akik mindebben nagy üzletet látnak.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik