HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Kölcsönveszi ...

Kölcsönveszi az Aldi a munka nélkül maradt McDonald’s-dolgozókat Németországban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kevesen járnak a McDonald’s gyosétteremláncba a koronavírus miatt, miközben az élelmiszerláncoknak vásárlók tömegeit kell kiszolgálnia. Ezt kezelné egy együttműködés az Aldi élelmiszerlánc és a McDonald’s között – számolt be róla a német sajtó.

A gyorsétteremlánc kölcsönadja azokat a dolgozóit, akikre pillanatnyilag nincs szükség az éttermekben, az élelmiszer-üzletláncnak. A németországi McDonald’s vezetése szerint így mindenki jól jár: a munkavállalók megtarthatják munkaviszonyukat, miközben az Aldi is profitál a plusz humán erőforrásból.

A munkavállalók határozott idejű szerződést kaphatnak az Aldinál, és később visszatérhetnek eredeti munkahelyükre. A Frankfurter Allgemeine Zeitung cikke szerint az egyelőre nyitott kérdés, hogy hányan fogadják el közülük az ajánlatot. Az Aldi minden esetre örömét fejezheti ki, hogy ilyen egyszerű módon kap támogatást a gyorsétteremlánctól.

Galaxis útikalauz shopposoknak | Magyar Hang

Így vásároljon, ha muszáj! Riport.

Az üzletlánc egyébként nemrég Magyarországon is változásokat jelentette be a koronavírus-járvány miatt, amely többek között érinti a nyitvatartási időt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,905lájkolóTetszik
3,623követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belengették, hogy elveszik a Lánchídat, a tűzijátékot is onnan lőnék fel

Kilenc évig nem csináltak semmit, most kórusban aggódnak a Lánchídért, és miközben ezt teszik, küldenek a fővárosnak egy levelet, hogy szeretnék telepakolni a hidat bombákkal és rakétákkal – reagált Karácsony Gergely.