HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Kölcsönveszi ...

Kölcsönveszi az Aldi a munka nélkül maradt McDonald’s-dolgozókat Németországban

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kevesen járnak a McDonald’s gyosétteremláncba a koronavírus miatt, miközben az élelmiszerláncoknak vásárlók tömegeit kell kiszolgálnia. Ezt kezelné egy együttműködés az Aldi élelmiszerlánc és a McDonald’s között – számolt be róla a német sajtó.

A gyorsétteremlánc kölcsönadja azokat a dolgozóit, akikre pillanatnyilag nincs szükség az éttermekben, az élelmiszer-üzletláncnak. A németországi McDonald’s vezetése szerint így mindenki jól jár: a munkavállalók megtarthatják munkaviszonyukat, miközben az Aldi is profitál a plusz humán erőforrásból.

HIRDETÉS

A munkavállalók határozott idejű szerződést kaphatnak az Aldinál, és később visszatérhetnek eredeti munkahelyükre. A Frankfurter Allgemeine Zeitung cikke szerint az egyelőre nyitott kérdés, hogy hányan fogadják el közülük az ajánlatot. Az Aldi minden esetre örömét fejezheti ki, hogy ilyen egyszerű módon kap támogatást a gyorsétteremlánctól.

Galaxis útikalauz shopposoknak | Magyar Hang

Így vásároljon, ha muszáj! Riport.

Az üzletlánc egyébként nemrég Magyarországon is változásokat jelentette be a koronavírus-járvány miatt, amely többek között érinti a nyitvatartási időt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,245lájkolóTetszik
3,151követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek