HIRDETÉS

Zuschlag János: pártházból börtönbe, onnan a NER-be

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Harminc év – Harminc történet. Sorozatunkban, harminc évvel a rendszerváltozás után közelmúltunk tipikus történeteiből szemezgetünk.

HIRDETÉS

Kétezer-tizenegy január végén jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélte Zuschlag János volt szocialista politikust a másodfokon eljáró szegedi ítélőtábla, enyhítve a korábbi, 2010-ben a Bács-Kiskun megyei bíróság által kiszabott 8,5 évnyi szabadságvesztést.

Zuschlag János igen fiatalon robbant be a politikába. A Magyar Szocialista Párt (MSZP) kiskunhalasi ifjúsági szervezetében kezdte politikai karrierjét, 18 évesen már az Ifjú Szocialisták Mozgalmában a Bács-Kiskun megyei elnöki posztot tudhatta magáénak. 1998-ban az MSZP listájáról országgyűlési képviselői mandátumot szerzett, 21 évesen ő volt a parlament legfiatalabb tagja. Fényes politikai jövő állt előtte az MSZP-ben.

2010: amikor kiömlött a zagy | Magyar Hang

(…)

HIRDETÉS

Zuschlag példásan szigorú büntetése komoly meglepetést váltott ki a közéletben. Korábban ugyanis ahhoz volt hozzászoktatva a közvélemény, hogy a 72 milliós kár sokszorosát okozó csalásokban is igen enyhe ítéletek születtek.

(…)

Hogy milyen úton jutott Zuschlag János az MSZP-től a NER-be, majd látszólag a senki földjére, kiderül a Magyar Hang október 25-én megjelent 2019/43. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/43. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,465lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A használt, kidobásra ítélt matracokkal menekültek millióit lehetne etetni

Ideje lenne kormányzati támogatást is adni a földön kívüli létformák kutatására; a briteknél 2050-ig kivezeteik a gázfűtést; kísérleti temetkezési típus csökkentheti a széndioxid-kibocsátást – e heti tudományos lapszemlénk.

Kampányszünet?