HIRDETÉS

Hazugokkal miről beszéljünk? – Magyar Hang-ajánló

Páros interjú Peer Krisztiánnal és Poós Zoltánnal. Beszélgetés Veiszer Alindával. Riport a kispaládi uborkaföldekről. Azbeszt a Ligetben. Keresse a friss Magyar Hangot!

Pofázni rendületlenül – Magyar Hang-ajánló

Egyéves a Kötöttfogás, Pörzse-Csinatalan-Konok hármasinterjú; Cseh Tamásra emlékezünk, Szabó Bence-interjú. Keresse a friss Magyar Hangot!

Bárkiből lehet ellenség – Magyar Hang-ajánló

Interjú Alföldi Róberttel, Rockenbauer Zoltánnal. Bérczes László Ördögkatlanról és Cseh Tamásról. Bálint György 100 éves. Itt a friss Magyar Hang!

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!

Az ostromló – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, noÁr- és Tóth Krisztina-interjú. Élet falun. Elveszti-e Pécset a Fidesz? Péntektől keresse a friss Magyar Hangot!

„Valaki ezért felelni fog” – Magyar Hang-ajánló

Kőhalmi Zoltán-, Bolba Márta- és Egressy Zoltán-interjú. A székesfehérvári bűz nyomában. A média „orbanizációjáról” beszélnek Szerbiában – belgrádi riport, Keresse a friss Magyar Hangot!

Bulibáró – Magyar Hang-ajánló

Mészáros Lőrinc: vagyonleltár és életút. Jakab Péter-interjú. Szerbek a statisztikában, munkásszálló a gazban – riport. Keresse a friss Magyar Hangot!

Ütésállónak kell lenni – Magyar Hang-ajánló

Nyáry Krisztián-, Ürge-Vorsatz Diána- és Schmuck Erzsébet-interjú, ormánsági riport, Bige László portré, magyar közpénz a román kormánypártnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
Lapzárta a Magyar Hang szerkesztőségében (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa munkánkat! Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

Kampányunkban három konkrét cél elérése érdekében kérjük segítségüket.

Mennyire vagy csalódott, Bori? – Magyar Hang-ajánló

Páros interjú Péterfy Borival és Gergellyel, beszélgetés Donáth Annával, riport az ukrán-magyar határról, könyvheti melléklet. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS

Legolvasottabb

Németh Miklós: Orbán hamis mítoszt épít

Az egykori miniszterelnök Gorbacsov kézfogásáról, a „keményvonalas seggfejekről” és arról, hogyan veszítjük el a propaganda hatására józan ítélőképességünket.