HIRDETÉS

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!

Aki időt nyer, életet nyer – Magyar Hang-ajánló

Barabási Albert-László-, Jordán Tamás-, Kiss Gy. Csaba- és Nemcsák Károly-interjú, piliscsabai riport. Keresse a friss Magyar Hangot!

Veszélyhelyzetben sem nyomtatják ki itthon a Magyar Hangot

A szlovákiai nyomda egyelőre vállalja a szállítást Magyarországra, de a bizonytalan helyzetre való tekintettel alternatív lehetőséget keresünk, ha a határokat az áruforgalom elől is lezárnák.

Nagyon sok titkot elárulok – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, Babarczy Eszter- és Bereményi Géza-interjú; lincshangulat Borsodnádasdon, leszboszi riport! Keresse a friss Magyar Hangot!

Jelentkezzen a márciusi Kötöttfogás Extrára!

Résztvevők: Csintalan Sándor, Dévényi István, Konok Péter, Pörzse Sándor és Puzsér Róbert

Ami a köztévében ma zajlik, az alibi – Magyar Hang-ajánló

Gundel Takács Gábor-, Lányi András- és Molnár Piroska-interjú. A filléres kábítószer nyomában Kalocsán. Leszboszi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valódi nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!

Jelentkezzen a februári Kötöttfogás Extrára!

Résztvevők: Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Márton, Karafiáth Orsolya, Konok Péter és Pörzse Sándor.
HIRDETÉS

Legolvasottabb