HIRDETÉS

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!

Valami bűzlik – Magyar Hang-ajánló

Mi folyik Mészáros Lőrinc üzeme körül? 250 millió forint nyomában Tiszatenyőn. Dorosz Dávid- és Ferencz Győző-interjú. Pálinkás József esszéje. Keresse a friss Magyar Hangot!

Jelentkezzen a decemberi Kötöttfogás Extrára!

Résztvevők: Csintalan Sándor, Dévényi István, Konok Péter, Pörzse Sándor és Puzsér Róbert.

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!

Mintha eltompulna az ország – Magyar Hang-ajánló

Frei Tamás-, Veres Pál-, Eörsi László- és Bodzsár Márk-interjú. Ki Mészáros Lőrinc csendes társa? Milyen egy 26 éves polgármester? Keresse a friss Magyar Hangot!

Elfogadhatatlan a farizeusi magatartás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csókay Andrással, Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással. Utazás a baranyai mozgókönyvtárral. Keresse a lapot ezúttal már csütörtöktől az újságárusoknál!

Orbán törököt fogott – Magyar Hang-ajánló

Ki állítja meg Erdogant, hova áll Orbán? V. Naszályi Márta- és Urbán Ágnes-interjú; furcsa voksok. Keresse a friss Magyar Hangot!

Vessünk véget a korrupciónak! – Utolsó esély program

Ahhoz, hogy Magyarország újra normális ország legyen, szükségünk van azoknak az embereknek a segítségére, akik most még akaratukon kívül ugyan, de ennek a bűnös rendszernek a részei.

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS

Legolvasottabb