Miként manipulál és fanatizál a politika? Erről szólt a Flaszter

Kötöttfogás, majd Flaszter a Magyar Hang Facebook-oldalán csütörtök este!

Hatodik adásával jelentkezett csütörtökön 21.30-tól a Flaszter a Magyar Hang Facebook-oldalán. Közéleti beszélgetős műsorunk e heti adásában Dévényi István Szerető Szabolccsal, a Magyar Hang főmunkatársával és Kovács Áronnal, a Népszava Online felelős szerkesztőjével beszélgetett.

Flaszter 6. adás (2018. szeptember 20.)

Dévényi István e heti vendégei: Szerető Szabolcs, a Magyar Hang főmunkatársa és Kovács Áron, a Népszava Online felelős szerkesztője. A téma: miként manipulál és fanatizál a politika – az elmúlt napok eseményei, különösen a tiszavasvári időközi választás tükrében. Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra!

Miként manipulál és fanatizál a politika – ez volt a Flaszter fő témája az elmúlt napok eseményei, különösen a tiszavasvári időközi választás tükrében.

A Kötöttfogás szerda este rögzített adását itt tekintheti meg.

Kötöttfogás 7. adás (2018. szeptember 19.)

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Dévényi István, Lukácsi Katalin és Pörzse Sándor. A Kötöttfogás youtube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCOpP… Támogatás: https://www.patreon.com/magyarhang Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra! Honlap: https://magyarhang.org Facebook: https://www.facebook.com/magyarhang.org E-mail: szerk@magyarhang.org

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Pörzse Sándor, Lukácsi Katalin és Dévényi István. Kérjük, osszák meg a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az adás híre!

Hirdetés

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.