Kötöttfogás 13. – Mit kérnél a szülinapodra Andy Vajnától?

Konok Péter, Karafiáth Orsolya, Dévényi István, Mészáros Imre és Pörzse Sándor (Fotó: Magyar Hang) Konok Péter, Karafiáth Orsolya, Dévényi István, Mészáros Imre és Pörzse Sándor (Fotó: Magyar Hang)

Október 31-én, szerdán a tizenharmadik adásával jelentkezett a Kötöttfogás a Magyar Hang Facebook-oldalán!

Hirdetés

Ossza meg a videót, hogy minél többen láthassák!

Kötöttfogás 13. adás – Jön az új nemzeti konzultáció

A Kötöttfogás 2018. október 31-i adása! Résztvevők: Konok Péter, Karafiáth Orsolya, Pörzse Sándor és Mészáros Imre. Műsorvezető: Dévényi István. Témák: 1. Jön az új nemzeti konzultáció 2. Mit tud az új brazil elnök? 3. László Petrát felmentették 4. Ismét leszavazták az ügynökakták feltárását 5.

Műsorvezető: Dévényi István. Vendégek: Konok Péter, Karafiáth Orsolya, Pörzse Sándor és Mészáros Imre.

Témák:
1. Jön az új nemzeti konzultáció
2. Mit tud az új brazil elnök?
3. László Petrát felmentették
4. Ismét leszavazták az ügynökakták feltárását

Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson! Ide várjuk adományaikat: Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt.
Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) A megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: “Kötöttfogás”. Nagyon köszönjük!

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Hirdetés

A korábbi adások visszanézhetők itt!

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.