Flaszter 13. – Mire jó a Hős utcai kerítés?

Tompos Ádám, Dévényi István és Tóth Richárd a Flaszter 13. adásának felvétele előtt (Fotó: Magyar Hang) Tompos Ádám, Dévényi István és Tóth Richárd a Flaszter 13. adásának felvétele előtt (Fotó: Magyar Hang)

Tizenharmadik adásával jelentkezik a Flaszter csütörtök este 20 órától a Magyar Hang Facebook-oldalán! „Ismétlés” 21 órától a Youtube-on!

Hirdetés

Ossza meg a videót!

Flaszter 13. – Mire jó a Hős utcai kerítés?

A Flaszter 2018. november 8-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Tóth Richárd, a HVG újságírója és Tompos Ádám, a Magyar Hang munkatársa. Témák: – Társadalmi riport – Utolértük a 30 évvel ezelőtti Ausztriát – Hős utca – Mire jó a kerítés?

Dévényi István e heti vendégei: Tóth Richárd, a HVG újságírója és Tompos Ádám, a Magyar Hang munkatársa.

Témák:
– Társadalmi riport – Utolértük a 30 évvel ezelőtti Ausztriát
– Hős utca – Mire jó a kerítés?
– Demográfiai portré – Nem ott születnek a gyerekek, ahol a kormány szeretné

Hirdetés

korábbi adások visszanézhetők itt!

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.