HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Időgép Ma mutatják b...

Ma mutatják be a Magyar Nemzet történetéről szóló könyvet

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Egy könyvbemutató keretében szerda délután debütál Pethő Tibor, a lapalapító, Pethő Sándor dédunokájának a Magyar Nemzet 80 éves történetéről készített monográfiája.

A 2018 tavaszán megjelenését beszüntető lapelődünk, a Magyar Nemzet az elmúlt nyolcvan év hazai napilappiacán páratlan kuriózum volt. Sőt, jóval több, mint egy napilap. A magyar és a világtörténelem egyik fordulópontján, közvetlenül a második világháború kitörése előtt, 1938-ban indult útjára, és azóta, függetlenül a politikai és társadalmi berendezkedés radikális változásaitól mindig központi szerepben volt, mélyen tükrözve és egyben alakítva is az eseményeket.

A Nemzet története egyben izgalmas mélyfúrás az elmúlt nyolcvan év magyar történelmébe és szellemi folyamataiba. Ebbe nyújt betekintést Pethő Tibor munkája. Aki szeretné élőben meghallgatni a szerző gondolatait a kötetről, jöjjön el ma, november 14-én, szerdán a Libri Könyvpalotába (1072 Budapest, Rákóczi út 12.), ahol 17 óra 30 perctől Pethő Tiborral Stumpf András fog beszélgetni. Az eseményhez a Facebookon itt tud csatlakozni:

A Magyar Nemzet története könyvbemutató

A Magyar Nemzet története, 1938-2018 című kötet egyébként a Jaffa Kiadó gondozásában jelenik meg és 4490 forint áron kapható.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,582lájkolóTetszik
3,768követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszavonta a fellebbezést Kaleta Gábor

Így jogerőssé vált az egykori diplomatára a pedofil felvételek tárolása miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés.