HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Időgép Ma mutatják b...

Ma mutatják be a Magyar Nemzet történetéről szóló könyvet

HIRDETÉS

Egy könyvbemutató keretében szerda délután debütál Pethő Tibor, a lapalapító, Pethő Sándor dédunokájának a Magyar Nemzet 80 éves történetéről készített monográfiája.

HIRDETÉS

A 2018 tavaszán megjelenését beszüntető lapelődünk, a Magyar Nemzet az elmúlt nyolcvan év hazai napilappiacán páratlan kuriózum volt. Sőt, jóval több, mint egy napilap. A magyar és a világtörténelem egyik fordulópontján, közvetlenül a második világháború kitörése előtt, 1938-ban indult útjára, és azóta, függetlenül a politikai és társadalmi berendezkedés radikális változásaitól mindig központi szerepben volt, mélyen tükrözve és egyben alakítva is az eseményeket.

A Nemzet története egyben izgalmas mélyfúrás az elmúlt nyolcvan év magyar történelmébe és szellemi folyamataiba. Ebbe nyújt betekintést Pethő Tibor munkája. Aki szeretné élőben meghallgatni a szerző gondolatait a kötetről, jöjjön el ma, november 14-én, szerdán a Libri Könyvpalotába (1072 Budapest, Rákóczi út 12.), ahol 17 óra 30 perctől Pethő Tiborral Stumpf András fog beszélgetni. Az eseményhez a Facebookon itt tud csatlakozni:

A Magyar Nemzet története könyvbemutató

A Magyar Nemzet története, 1938-2018 című kötet egyébként a Jaffa Kiadó gondozásában jelenik meg és 4490 forint áron kapható.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,577lájkolóTetszik
2,565követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Zsóri Dániel kapta a Puskás Ferenc-díjat

Zsóri Dániel, a Debreceni VSC focistája élete első felnőtt mérkőzésén szerezte a díjnyertes gólt. Lionel Messi lövését előzte meg az FTC elleni ollózása.

Nem gyom, gyógy