Kezdőlap Infó Puzsér Róbert...

Puzsér Róbert a Három a magyarban

A Három a magyar 2018. november 16-i adásában Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs publicista és Pápay György ráadásvendége ezúttal Puzsér Róbert.

HIRDETÉS

Kérjük, ossza meg a videót, hogy másokhoz is eljusson!

Három a magyar Puzsér Róberttel

A Három a magyar 2018. november 16-i adásában Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György ráadásvendége Puzsér Róbert. Témák: – főpolgármesteri előválasztás – Botka ellen indult hadjárat a kormánypárti médiában – a különleges macedón „vendég” Kedvelje a Három a magyar és a Magyar Hang – A Túlélő Magazin Facebook-oldalakat!

Témák:
– főpolgármesteri előválasztás
– Botka ellen indult hadjárat a kormánypárti médiában
– a különleges macedón „vendég”

Kedvelje a Három a magyar és a Magyar Hang Facebook-oldalát!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,218lájkolóTetszik
1,355követőKövetés
12,925feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem várok elégtételt” – Magyar Hang-ajánló

Idei nyolcadik számunk jelenik meg február 22-én, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

Orbán: akinek nem tetszik a családvédelmi program, ne vegye igénybe

A napokban indult „tájékoztató” kampány leleplezi a brüsszeli bürokraták betelepítési terveit - mondta a közrádiónak adott szokásos péntek reggeli interjújában a miniszterelnök. Orbán Viktor beszélt a családvédelmi akciótervről és arról, hogy az Európai Néppártban ismét téma a Fidesz kizárása s az erről szóló majdani vitára készen állnak.