HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Puzsér Róbert...

Puzsér Róbert a Három a magyarban

HIRDETÉS

A Három a magyar 2018. november 16-i adásában Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs publicista és Pápay György ráadásvendége ezúttal Puzsér Róbert.

HIRDETÉS

Kérjük, ossza meg a videót, hogy másokhoz is eljusson!

Három a magyar Puzsér Róberttel

A Három a magyar 2018. november 16-i adásában Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György ráadásvendége Puzsér Róbert. Témák: – főpolgármesteri előválasztás – Botka ellen indult hadjárat a kormánypárti médiában – a különleges macedón „vendég” Kedvelje a Három a magyar és a Magyar Hang – A Túlélő Magazin Facebook-oldalakat!

Témák:
– főpolgármesteri előválasztás
– Botka ellen indult hadjárat a kormánypárti médiában
– a különleges macedón „vendég”

Kedvelje a Három a magyar és a Magyar Hang Facebook-oldalát!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,237lájkolóTetszik
1,988követőKövetés
15,208feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Be a pártba – Magyar Hang-ajánló

Gulyás Márton-, Döme Zsuzsanna-, Nényei Pál- és Krusovszky Dénes-interjú. Kórházból ukrán munkásszálló Újpesten? Egy Németországba költözött család története. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kubatov Gábor és az erkölcsi dilemmák

Érdemes lenne néhány dolgon elgondolkodnia, mielőtt erkölcsről papol. Különben sosem fogja megérteni, mit is jelent a Ferencváros címerében a három E betű.