Lap lap után – Megújul a Magyar Hang online felülete

Lap lap után – Megújul a Magyar Hang online felülete

A Magyar Hang szerkesztőségének nagyobbik része (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Akadnak mostanában nagy pillanatok. Az elmúlt néhány hónap sokunk életét, jövőképét rajzolta át. De a néha túlságosan is sok küzdelem mellett nem veszítettük el optimizmusunkat, hogy bár az erő „velük” van és a nyomás a sajtón is egyre nagyobb, mi nem adhatjuk fel. Megyünk előre, lépésről lépésre – és bizonyítjuk, hogy lehet ezt a szakmát tisztességesen, függetlenül végezni. Mert feladatunk, küldetésünk van.

Már a 30. nyomtatott Magyar Hangot is elkészítettük (ki hitte az elején!?), saját lábára állítottuk a kiadót, bővíteni is tudtuk már a tartalmat, most pedig következik az, ami még nem volt: az online megújulás!

Az induláskor – kényszerűen – villámgyorsan megalkotott béta verziót szép, friss, áttekinthető oldalra cseréljük.

A Magyar Hang online felülete ezután sem kíván versenyt futni, felületünk nem lesz tele balesetekkel és pletykákkal. A fontos közéleti hírek követése mellett a saját tartalomra helyezzük a hangsúlyt, még erősebb politikai-társadalmi fókusszal.

Van, ahol csak a kattintás számít, mi a valódi közösségépítésben, értékteremtésben, közös gondolkodásban hiszünk. Tartsanak velünk, nem közhely, hanem valóság: csak együtt, az aktív, gondolkodó olvasókkal együtt maradhat talpon a szabad magyar sajtó.

A következő hetekben még sok kisebb-nagyobb változtatással, újítással fogunk jelentkezni.

Előfordulhatnak még az átállásból fakadó hibák, kérjük, ha ilyet lát, bocsásson meg érte, és írjon a szerk [at] hang [dot] hu e-mail-címre. Azt is írja meg, ha valami nem tetszik, de persze azt is, ami igen!

Köszönjük!
A Magyar Hang szerkesztősége

Címkék: Magyar Hang, média

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.