HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Lap lap után ...

Lap lap után – Megújul a Magyar Hang online felülete

HIRDETÉS

Akadnak mostanában nagy pillanatok. Az elmúlt néhány hónap sokunk életét, jövőképét rajzolta át. De a néha túlságosan is sok küzdelem mellett nem veszítettük el optimizmusunkat, hogy bár az erő „velük” van és a nyomás a sajtón is egyre nagyobb, mi nem adhatjuk fel. Megyünk előre, lépésről lépésre – és bizonyítjuk, hogy lehet ezt a szakmát tisztességesen, függetlenül végezni. Mert feladatunk, küldetésünk van.

HIRDETÉS

Már a 30. nyomtatott Magyar Hangot is elkészítettük (ki hitte az elején!?), saját lábára állítottuk a kiadót, bővíteni is tudtuk már a tartalmat, most pedig következik az, ami még nem volt: az online megújulás!

Az induláskor – kényszerűen – villámgyorsan megalkotott béta verziót szép, friss, áttekinthető oldalra cseréljük.

A Magyar Hang online felülete ezután sem kíván versenyt futni, felületünk nem lesz tele balesetekkel és pletykákkal. A fontos közéleti hírek követése mellett a saját tartalomra helyezzük a hangsúlyt, még erősebb politikai-társadalmi fókusszal.

Van, ahol csak a kattintás számít, mi a valódi közösségépítésben, értékteremtésben, közös gondolkodásban hiszünk. Tartsanak velünk, nem közhely, hanem valóság: csak együtt, az aktív, gondolkodó olvasókkal együtt maradhat talpon a szabad magyar sajtó.

HIRDETÉS

A következő hetekben még sok kisebb-nagyobb változtatással, újítással fogunk jelentkezni.

Előfordulhatnak még az átállásból fakadó hibák, kérjük, ha ilyet lát, bocsásson meg érte, és írjon a [email protected] e-mail-címre. Azt is írja meg, ha valami nem tetszik, de persze azt is, ami igen!

Köszönjük!
A Magyar Hang szerkesztősége

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,413lájkolóTetszik
2,285követőKövetés
16,202feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Márton Anna: a hetedik te magad légy…

A sportág élő legendája állt a magyar érem útjába a budapesti vívó-világbajnokság hatodik napján.

Drájvit