HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Ajándékozzon ...

Ajándékozzon Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

HIRDETÉS

Karácsonyi ajándékötletünk: Magyar Hang-előfizetés!

HIRDETÉS

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, most megteheti:
ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, díszes ajándékkártyát küldünk. Hogy akkor is át tudja adni a kártyát, ha az utolsó napokban, vagy az ünnepek alatt rendeli meg, feltöltöttük letölthető formátumban, így otthon is ki tudja nyomtatni, és a karácsonyfa alá tudja tenni. És amennyiben megrendelésénél jelzi, az új évben postán is kézbesítjük a kártyát.

Az ajándék előfizetések január elsejétől indulnak, amennyiben december 27-ig beérkezik az utalás a számlánkra (különben a január 11-i szám lesz az első, attól a dátumtól kezdődik az előfizetési időszak).  Amennyiben legalább egy évre előfizet, ajándékba küldünk egy Magyar Hang feliratú vászonszatyrot.

Itt meg is rendelheti a lapot! (Kérjük, jelölje be „Az előfizetést ajándékba adom, ajándékkártyát kérek!” opciót, valamint töltse ki a megajándékozott adatait!)

Előfizetési díjaink:
Negyedévre: 5850 Ft
Fél évre: 11 700 Ft
Egy évre: 23 400 Ft

És ha már karácsony! Magyar Hangos ajándéktárgyaink is vannak, különböző csomagokban!

Kérdése van? Segítünk! E-mail: [email protected]. Telefon: +36 (1) 303 3944 (üzenetrögzítőnk éjjel-nappal fogadja a hívásokat) Mobil: +36 (70) 210 7343

Bankszámlaszám: Alhambra Press Bt., OTP, 11702036-20724120-00000000

Természetesen a lapot nem csak karácsonyi ajándékba adhatja, később hagyományos ajándékkártyát is tudunk küldeni!

További előfizetési akcióinkról itt tájékozódhat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,341lájkolóTetszik
2,004követőKövetés
15,248feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Be a pártba – Magyar Hang-ajánló

Gulyás Márton-, Döme Zsuzsanna-, Nényei Pál- és Krusovszky Dénes-interjú. Kórházból ukrán munkásszálló Újpesten? Egy Németországba költözött család története. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Rogán Antal luxusautókat bérelt

Darabja akár havi 500 ezer forintba is kerülhetett piaci áron. Az olcsóbb lízing helyett a drágább megoldást választották.