HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Támogassa mun...

Támogassa munkánkat! Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér, tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább ezúton is megköszönjük azt a sok jó szót és támogatást, amit kaptunk. A szabad sajtó felelőssége egyre nagyobb. A mi feladatunk többek között az, hogy beszámoljunk a társadalmat valóban feszítő ügyekről. Bemutassuk a valóságot, ezzel is ellenőrizve a hatalmat, és oda is elérjünk, ahová jórészt csak a propaganda.

HIRDETÉS

Kampányunkban három konkrét cél elérése érdekében kérjük segítségüket.

Vidéki kollégák (legalább részmunkaidős) foglalkoztatásával segíteni akarjuk a fővároson kívüli szabad nyilvánosság életben tartását, még több felületet és támogatást nyújtva helyi ügyek, visszásságok feltárásához.

– A Magyar Hang egyetlen száma sem jelenhetett meg eddig sem vidéki riport nélkül. Ez a műfaj a leghatékonyabb a „nagy magyar valóság” bemutatására, ám az anyagok elkészítése pénz és időigényes. Kérjük, segítse szerkesztőségünket, hogy riportereink még többet lehessenek terepen, és még több fontos, emberi történetet írhassanak meg.

– Az idei évben két választást is tartanak Magyarországon, számos tüntetés, politikai rendezvény várható. Minél több eseményről szeretnénk élő Facebook-közvetítésekkel, tudósításokkal hitelesen beszámolni. Az ehhez szükséges technikai fejlesztésekhez is támogatásra van szükségünk.

HIRDETÉS

Térképre tettük a 2018-as vidéki és közép-európai riportjainkat, melyekből átlagban minden hétre jutott kettő! (A jelekre kattintva el is olvashatja azokat a cikkeket, amelyek honlapunkra is felkerültek.)

Magyar Hang vidéki riportok, tényfeltárások 2018-ban – Google My Maps

Magyar Hang vidéki riportok, tényfeltárások 2018-ban

Mögöttünk nem áll oligarcha, politikus, befektető, a Magyar Hang a hetilap értékesítéséből és kisebb támogatásokból él hónapról hónapra.

Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. Megteheti ezt célzottan, a fent megjelölt területek valamelyikét megjelölve vagy általánosan, a szerkesztőség túlélése érdekében. Olvassanak minket, vigyék hírünket, és ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra!
Számlaszámunk: 11702036-20724120 (OTP)

A Patreon-oldalunkon havi fix összegű támogatást is beállíthat, amelyet bármikor le is állíthat.

Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,920lájkolóTetszik
2,833követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 67. – Leleplezzük Orbán alagútját

Dévényi István vendégei Gergely Márton, a HVG vezető szerkesztője és Tompos Ádám, a Magyar Hang újságírója.

Orbán maga a kockázat