HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Támogassa mun...

Támogassa munkánkat! Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér, tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább ezúton is megköszönjük azt a sok jó szót és támogatást, amit kaptunk. A szabad sajtó felelőssége egyre nagyobb. A mi feladatunk többek között az, hogy beszámoljunk a társadalmat valóban feszítő ügyekről. Bemutassuk a valóságot, ezzel is ellenőrizve a hatalmat, és oda is elérjünk, ahová jórészt csak a propaganda.

HIRDETÉS

Kampányunkban három konkrét cél elérése érdekében kérjük segítségüket.

Vidéki kollégák (legalább részmunkaidős) foglalkoztatásával segíteni akarjuk a fővároson kívüli szabad nyilvánosság életben tartását, még több felületet és támogatást nyújtva helyi ügyek, visszásságok feltárásához.

– A Magyar Hang egyetlen száma sem jelenhetett meg eddig sem vidéki riport nélkül. Ez a műfaj a leghatékonyabb a „nagy magyar valóság” bemutatására, ám az anyagok elkészítése pénz és időigényes. Kérjük, segítse szerkesztőségünket, hogy riportereink még többet lehessenek terepen, és még több fontos, emberi történetet írhassanak meg.

HIRDETÉS

– Az idei évben két választást is tartanak Magyarországon, számos tüntetés, politikai rendezvény várható. Minél több eseményről szeretnénk élő Facebook-közvetítésekkel, tudósításokkal hitelesen beszámolni. Az ehhez szükséges technikai fejlesztésekhez is támogatásra van szükségünk.

Térképre tettük a 2018-as vidéki és közép-európai riportjainkat, melyekből átlagban minden hétre jutott kettő! (A jelekre kattintva el is olvashatja azokat a cikkeket, amelyek honlapunkra is felkerültek.)

Magyar Hang vidéki riportok, tényfeltárások 2018-ban – Google My Maps

Magyar Hang vidéki riportok, tényfeltárások 2018-ban

Mögöttünk nem áll oligarcha, politikus, befektető, a Magyar Hang a hetilap értékesítéséből és kisebb támogatásokból él hónapról hónapra.

Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. Megteheti ezt célzottan, a fent megjelölt területek valamelyikét megjelölve vagy általánosan, a szerkesztőség túlélése érdekében. Olvassanak minket, vigyék hírünket, és ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra!
Számlaszámunk: 11702036-20724120 (OTP)

A Patreon-oldalunkon havi fix összegű támogatást is beállíthat, amelyet bármikor le is állíthat.

Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,781lájkolóTetszik
2,964követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Megvan a Jobbik új vezetése

Jakab Péter elnöki posztja biztosra vehető volt. Az esti órákra az is kiderült, hogy az elnökségbe is az ő emberei kerültek be.