HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Vessünk véget...

Vessünk véget a korrupciónak! – Utolsó esély program

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magyarország fuldoklik a korrupcióban. Túlárazott körbeszerzések, magánzsebekbe vándorolt európai uniós források, ellopott közpénz. A fő haszonélvezők, a NER-lovagok mögött rengeteg olyan bűntárs ténykedik különböző hivatalokban, aki nem akart ebben részt venni, de rákényszerítették: velük íratták meg a szerződéseket, őket utasították a törvénytelenségre. 

Ne legyenek illúzióik! Amikor a felelősségre vonás ideje eljön (mert hamarabb eljön, mint sokan gondolnák), a fő bűnösök velük próbálják majd elvitetni a balhét. És ugyan tényleg nem ők a fő hibások, akkor már kevés lesz azt mondani, hogy „parancsra tettem”. Itt az ideje kiszállni a süllyedő hajóból, és feltárniuk azokat a korrupciós eseteket, amelyekben akaratuk ellenére részt kellett venniük.

A névtelenséget kérő informátorainkat minden körülmények között megvédjük, személyére vonatkozó adatait senkinek nem adjuk ki. Ám egy esetleges későbbi büntetőeljárásban kérésére – nemzetközi mintát átvéve – tanúskodni is készek vagyunk mellette, amit enyhítő körülményként vehetnek majd számba a független bíróságok. 

Mivel a jelenlegi körülmények között nem lehet arra számítani, hogy a politikai hatalomhoz köthető korrupciós eseteket törvényesen kivizsgálják, hogy a bejelentést tevőket védelem alá helyezzék, ezért a megtisztulást akaró embereknek nem nagyon maradt más eszközük, mint a sajtónyilvánosság.

HIRDETÉS

Az [email protected] e-mail-címre beküldött dokumentumokat, a törvénytelenséget és korrupciót részletesen feltáró esetleírásokat külföldi szerveren, biztonságosan tároljuk. Csak azokat a történeteket írjuk meg, amelyeket újságíróink más forrásból is igazolni tudnak, ezzel is védve az informátorunkat. Minden névtelen adatszolgáltató válaszlevélben egy egyedi jelszót kap – később csak annak tudjuk bíróság előtt is igazolni, hogy időben kiszállt a NER-polip mindent behálózó rendszeréből, aki tudja ezt a jelszót.

Ahhoz, hogy Magyarország újra normális ország legyen, szükségünk van azoknak az embereknek a segítségére, akik most még akaratukon kívül ugyan, de ennek a bűnös rendszernek a részei. 

Kérjük, ossza meg ezt a felhívást, hogy minél több emberhez eljusson a hír – azokhoz is, akiknek lelkiismeret-furdalásuk van amiatt, amire rákényszerítették őket.

Tegyük közösen Magyarországot egy becsületesebb országgá! Ez rá az utolsó esély!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,564lájkolóTetszik
3,458követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mostoha

Valótlanul állítottuk, hogy családunkban minden rendben van. A valóság ezzel szemben az, hogy semmi sem volt rendben.