HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Vessünk véget...

Vessünk véget a korrupciónak! – Utolsó esély program

HIRDETÉS

Magyarország fuldoklik a korrupcióban. Túlárazott körbeszerzések, magánzsebekbe vándorolt európai uniós források, ellopott közpénz. A fő haszonélvezők, a NER-lovagok mögött rengeteg olyan bűntárs ténykedik különböző hivatalokban, aki nem akart ebben részt venni, de rákényszerítették: velük íratták meg a szerződéseket, őket utasították a törvénytelenségre. 

HIRDETÉS

Ne legyenek illúzióik! Amikor a felelősségre vonás ideje eljön (mert hamarabb eljön, mint sokan gondolnák), a fő bűnösök velük próbálják majd elvitetni a balhét. És ugyan tényleg nem ők a fő hibások, akkor már kevés lesz azt mondani, hogy „parancsra tettem”. Itt az ideje kiszállni a süllyedő hajóból, és feltárniuk azokat a korrupciós eseteket, amelyekben akaratuk ellenére részt kellett venniük.

A névtelenséget kérő informátorainkat minden körülmények között megvédjük, személyére vonatkozó adatait senkinek nem adjuk ki. Ám egy esetleges későbbi büntetőeljárásban kérésére – nemzetközi mintát átvéve – tanúskodni is készek vagyunk mellette, amit enyhítő körülményként vehetnek majd számba a független bíróságok. 

Mivel a jelenlegi körülmények között nem lehet arra számítani, hogy a politikai hatalomhoz köthető korrupciós eseteket törvényesen kivizsgálják, hogy a bejelentést tevőket védelem alá helyezzék, ezért a megtisztulást akaró embereknek nem nagyon maradt más eszközük, mint a sajtónyilvánosság.

Az [email protected] e-mail-címre beküldött dokumentumokat, a törvénytelenséget és korrupciót részletesen feltáró esetleírásokat külföldi szerveren, biztonságosan tároljuk. Csak azokat a történeteket írjuk meg, amelyeket újságíróink más forrásból is igazolni tudnak, ezzel is védve az informátorunkat. Minden névtelen adatszolgáltató válaszlevélben egy egyedi jelszót kap – később csak annak tudjuk bíróság előtt is igazolni, hogy időben kiszállt a NER-polip mindent behálózó rendszeréből, aki tudja ezt a jelszót.

HIRDETÉS

Ahhoz, hogy Magyarország újra normális ország legyen, szükségünk van azoknak az embereknek a segítségére, akik most még akaratukon kívül ugyan, de ennek a bűnös rendszernek a részei. 

Kérjük, ossza meg ezt a felhívást, hogy minél több emberhez eljusson a hír – azokhoz is, akiknek lelkiismeret-furdalásuk van amiatt, amire rákényszerítették őket.

Tegyük közösen Magyarországot egy becsületesebb országgá! Ez rá az utolsó esély!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,644lájkolóTetszik
2,795követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Horthy bevonulása: Karácsony undorodik, Lázár virágot vitt a kormányzó sírjára

A Mi Hazánk Mozgalom a Bartók Béla úton emlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti bevonulására, amit a főpolgármester kifejezett undorral és megvetéssel fogadott. Lázár János virágot vitt a kormányzó sírjára.

Harcra, magyar!