HIRDETÉS
Kezdőlap Infó AKCIÓ, AKCIÓ!...

AKCIÓ, AKCIÓ! Ajándékozzon valódi értéket: Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, MÉG AZ IDEI ÁRAKON MEGTEHETI: a díszes ajándékkártyát innen letöltheti és kinyomtathatja, hogy be tudja tenni a fa alá! Most éves előfizetőink két ajándékot is kapnak: pamuttáskát és választhatnak bögrét (személyes átvétellel), vagy belépőjegyet a Kötöttfogás extra felvételére (ennek értéke 3000 forint). Most nem csak éves előfizetőink hűségét díjazzuk, hanem a lapunkat fél évre megrendelőknek is pamuttáskát küldünk ajándékba! Az akció az összes előfizetési formára érvényes. Tartsanak velünk!

HIRDETÉS

Előfizetési díjaink

Nyomtatott:
Negyedévre: 5850 Ft
Fél évre: 11 700 Ft
Egy évre: 23 400 Ft

Digitális (pdf-et küldünk):
Negyedévre: 5500 Ft
Fél évre: 10 000 Ft
Egy évre: 19 000 Ft

HIRDETÉS

Kombinált előfizetés külföldön élő magyaroknak (nyomtatott lap+pdf)
Negyedévre: 25 euró
Fél évre: 45 euró
Egy évre: 85 euró

Nyomtatott előfizetést itt, digitálisat pedig itt köthet! Kombinált előfizetésért kattintson ide! (Kérjük, jelölje be „Az előfizetést ajándékba adom, ajándékkártyát kérek!” opciót, valamint töltse ki a megajándékozott adatait!)

Az ajándék előfizetések január elsejétől indulnak (első szám: január 3.), ha december 30-án reggelig beérkezik az előfizetési díj. Későbbi megrendelés esetén január 10-én kezdődik az előfizetési időszak.

Kérdése van? Segítünk: [email protected]
Telefon: +36 (1) 303 3944 (üzenetrögzítőnk éjjel-nappal fogadja a hívásokat)
Mobil: +36 (70) 210 7343

További előfizetési akcióinkról itt tájékozódhat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Breaking: legalább 22 török katona meghalt egy szíriai bombázásban

A helyzetet súlyosbítja, hogy az Idlib városáért folytatott küzdelemben Oroszország is részt vesz, mégpedig a törökök ellenében, a szíriai kormányerők mellett.

Ferenc pápa gyengélkedik