HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Közlemény

Közlemény

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

2020-tól változnak az előfizetési áraink, de aki egész évre fizet elő lapunkra, az változatlan áron, számonként 450 forintért juthat hozzá hétről-hétre a Magyar Hanghoz.

Az új árak: negyedéves előfizetés nyomtatott lapra 6 500 forint, a digitális formátum (ezt emailben küldjük az olvasónak) 6000. Fél éves előfizetés esetén a nyomtatott lapszám 12 350, a digitális 11 500 forintba kerül. Éves előfizetésnél a print ára változatlan (23 400 forint), a digitálisért 20 800 forintot kell fizetni.

Előfizetését itt kötheti meg!

A kiadó

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,953lájkolóTetszik
3,640követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egymilliós bírságot kapott Hadházy Ákos

Az adatvédelmi hatóság büntette az európai ügyészség melletti aláírásgyűjtéssel összefüggésben.