HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Veszélyhelyze...

Veszélyhelyzetben sem nyomtatják ki itthon a Magyar Hangot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Még a veszélyhelyzetben sem hajlandóak kinyomtatni az általunk megkeresett hazai nyomdák a Magyar Hangot – több vállalkozást megkerestünk, köztük egy Budapesthez közeli nagy kapacitású nyomdát is, de hiába. Van, aki kapacitáshiányra hivatkozik, mások egyszerűen eltűnnek és nem veszik fel a telefont, mihelyst kiderül számukra, hogy a független hetilapunkról van szó.

Megnyugtatjuk olvasóinkat, hogy a szlovákiai nyomda egyelőre vállalja a szállítást Magyarországra, de a bizonytalan helyzetre való tekintettel alternatív lehetőséget keresünk, ha a határokat az áruforgalom elől is lezárnák.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A legérdekesebb a kormányközeli Mediaworks nyomdájának a válasza, ahonnan szó szerint ezt írták vissza: „a világban és Magyarországon is kialakult egészségügyi, ezzel párhuzamosan gazdasági helyzetet figyelembe véve vezetőségünk döntése értelmében nyomdáink kapacitását saját kiadványaink mellett a meglévő szerződött partnereink igényeinek kiszolgálására fordítjuk. Jelen körülmények között tehát nem áll módunkban kiadványuk nyomdai gyártására kapacitást biztosítani, így sajnos ajánlatot adni sem.”

Ez azért is különösen érdekes, mert a napokban leállt a sajtóhírek szerint százezer példányban nyomtatott Pesti Hírlap, így az a kapacitás biztos rendelkezésre áll, és úgy tudjuk, a rendkívüli intézkedések bevezetése óta bezuhant a napilapok értékesítése is, így azokból is kevesebbet kell nyomtatni.

HIRDETÉS

Nem csak a kormányközeli nyomda, a kormány is válogat az újságok között: a hozzá közel álló kiadványokban egész oldalas hirdetéseket vásárol a koronavírussal kapcsolatos tájékoztató megjelentetésére (a kritikát is tartalmazó lapok közül a Népszavában láthatunk naponta hasonló hirdetést), de úgy látszik, a Magyar Hang olvasóit nem kell tájékoztatni a tennivalókról.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,953lájkolóTetszik
3,640követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor: Több Balaton, kevesebb Adria

Az operatív törzsnek délig kell javaslatot tennie arról, hogyan lehet megelőzni a vírus behurcolását hozzánk más országból.