Kezdőlap Infó Magyar Hang ajánló

Magyar Hang ajánló

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Orbán a multik markában – Magyar Hang-ajánló

Róna Péter-interjú, tizenhétmilliós játszótér az út közepén, áltudósok harci díszben, gigantikus síbolások, Balaton part nélkül. Itt a friss Magyar Hang!

Tombol a közöny – Magyar Hang-ajánló

Kukorelly Endre- és Dobrev Klára-interjú, Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti munkaterve, Pócs János és Jászapáti – riport, utazás a Kamilla IC-n a kilátástalanságba. Plusz négy oldallal!

A mi álmainkat lopták el – Magyar Hang-ajánló

Hodász András-, Demeter Szilárd-, Kálló Dániel-, Sógor Csaba-interjú, borsodnádasdi riport. Merre halad a magyar vasút? Keresse a friss számot!

Karanténba zárva – Magyar Hang-ajánló

Orbán Viktor és a Néppárt, Éger István-, Szalma Botond- és Zoboki Gábor-interjú, mitrovicai riport, 44 év után új polgármestert választ Ibrány. Keresse a friss számot!

Legolvasottabb

Az ósdi hős

Íme egy minden téren sikeres ember, aki annyira önhitt és kisstílű, hogy képtelen megemészteni, ha nem ő kap egy díjat. Vagy az elnyomott, kallódó géniusz szerepére jelentkezik be?