HIRDETÉS

„El fogjuk vágni a nyakatokat” – Magyar Hang-ajánló

Webszájtunkra cikkeinknek csupán egy része kerül fel teljes terjedelemben. Ha előfizet lapunkra, összes cikkünket olvashatja, és ezzel egyben támogatja független szerkesztőségünk munkáját és fennmaradását.

A Magyar Hang 7. száma jelenik meg június 29-én, pénteken. Ízelítő a tartalomból:

– „El fogjuk vágni a nyakatokat”. Brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy magyar cigányt Lembergben. Célkeresztbe kerültek a „gyengék” Ukrajnában. Lukács Csaba riportja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Rettenetesen sok pénzt költünk rendőrautókra. Íme, a 2017-es beszerzések.

– Megvágják a kulturális közfoglalkoztatottak programját, a polgármesterekkel viteti el a balhét a Belügyminisztérium.

HIRDETÉS

– Súlyos következménnyel jár az egyik legnagyobb fővárosi lakásszövetkezet életében az elnök halála után előállt törvényen kívüli állapot. Megelégelve az átláthatatlan működést és a jogtalanságok gyanúját egy 130 lakásos ház lakói úgy döntöttek, kiválnak a lakásszövetkezetből. Az eset önmagán túlmutat.

– Rokker Zsoltinál jártunk, akit saját nevével akarnak legyőzni Miskolcon. Riport.

– A választások előtt az egyik legaktívabb ellenzéki politikus volt, ma azonban – bár képviselő – párton kívüliként maga sem tudja, mit lehetne tenni a Fidesz túlhatalma ellen – ez a legfontosabb tanulsága a Hadházy Ákossal készült interjúnak. A volt LMP-s politikus továbbra is bízik az ellenzéki együttműködésben, bár ezt egykori pártjában sem sikerült megvalósítani.

HIRDETÉS

– Napról napra feszültebb a helyzet a vajdasági Martonoson, ahová egyre több koszovói muszlim cigány települ be. Az új jövevényekre rengeteg a panasz, a lopások mellett nem ritkák az erőszakos esetek sem. Miközben újabb és újabb cigány családok érkeznek vissza Nyugat-Európából, a magyarok sorra hagyják el otthonukat.

– Magyar találmány a videóbíró? „Úgy érzem magam, mint akinek kihúzták a számait a lottón, de hiába van ötöse, mert nem találja a szelvényét!” – foglalta össze érzéseit Maruzsi László feltaláló a videóbíró világbajnokságon alkalmazott rendszerét látva. Eddig nagyjából 150 milliót költött saját szisztémájára, de a FIFA a multikkal vívott versengésben nem mellette döntött.

– Amikor Görgey cukrot dobott Csurkának. Hol és hogyan nyaraltak a Balatonnál a magyar írók?

– „Soros emberétől” tart a Fidesz Józsefvárosban. Körséta Győri Péterrel, akit többek között azzal vádol a kormánysajtó, hogy nem ismeri a nyolcadik kerületet

– Tibor szerint háromféle ember lakik az utcákon, közterületeken. Ő már csak tudja, van tapasztalata: mínusz 17 fokban is a Nagyvárad téren aludt. Riport.

HIRDETÉS

– Egyedül az a terve jött be a magyar labdarúgás első emberének, hogy 2016-ban kijutott a válogatott az Eb-re. Mérlegen a Csányi-program.

– Jót tett Moszkva hangulatának Oroszország továbbjutása. Az igazán mindig is a hokiért rajongó oroszok ugyanis valósággal beleszerettek a világbajnokságba. Az orosz főváros él, lüktet, s ezt a külföldi szurkolók százezrei is tanúsíthatják. Moszkvai riport.

Publicisztikáink
Jeszenszky Géza: Délibábos nemzetpolitika; Csath Magdolna: Amit szabad Jupiternek…; Lányi András: Kezek a város felett; Torkos Matild: Több tiszteletet a magyaroknak…; Szerető Szabolcs: Pávatánc és atombomba; Hegyi Zoltán: Egy mindenes feljegyzései; Puzsér Róbert: A játék és a nemzet; Marabu rajza.

Keresse a lapot június 29-től, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Legolvasottabbak

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt ciikkek

HIRDETÉS