HIRDETÉS

Anya majd később sír – Magyar Hang-ajánló

Webszájtunkra cikkeinknek csupán egy része kerül fel teljes terjedelemben. Ha előfizet lapunkra, összes cikkünket olvashatja, és ezzel egyben támogatja független szerkesztőségünk munkáját és fennmaradását.

A Magyar Hang 21. száma jelenik meg október 5-én, pénteken. Ízelítő a tartalomból:

– Az emberek létükből fakadóan mindig szoronganak, a kormány erre ad hamis választ. A társadalom pedig képmutató, leplezi a valóságot – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Vekerdy Tamás. A pszichológussal Orbán Viktor letegezéséről, társadalmi frusztrációinkról, macsóságról, valamint a Nemzeti alaptantervről és a családon belüli erőszakról is beszélgettünk.

– Románia Felcsútján, Scornicesi településen jártunk, ahol a Kárpátok Géniusza született. A faluból lett város hatalmasat fejlődött Nicoale Ceausescu uralkodása idején, de aztán visszanyalt a fagyi – immár innen is Olaszországba, Franciaországba és máshova menekülnek a fiatalok, az otthon maradók pedig hosszan elmélkedhetnek arról, hogyan múlik el a világ dicsősége.

– Alig egy héttel kilakoltatása előtt rendelt el nyomozást a kecskeméti ügyészség egy devizahiteles olvasónk ügyében, mert felvetődött a gyanú, hogy hitelezői kétszeresen szeretnék behajtani rajta tartozását, így a kilakoltatást is leállították.

HIRDETÉS

– Politikusok körüli erőtérről, ellenzéki együttműködésről beszélnek a pártjukat elhagyó vagy párthoz nem tartozó politikusok, de egyelőre rejtély, pontosan hová fog kifutni mindez. A Magyar Hang az érintetteket kereste a válaszokért. Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Vona Gábor és Márki-Zay Péter a „közös” utakról.

– Közpénzzel tömte felesége cégét a demecseri polgármester.

– Felcsillant a remény a devizahitelesek előtt.

– Minimálbér-emelés: egyszerre sok és kevés.

– Rózsafát sorsára hagyta előző polgármestere. Iskolaépítés és kármentés Baranyában. Riport.

– A neve legyen Fort Trump!

HIRDETÉS

– Korai lenne még leírni Merkelt – Lassan alkalmazkodik, de felveszi a neki dobott kesztyűt a berlini elit.

– A gyilkosság, ami felébresztette Szlovákiát – a Kuciak-gyilkosság következményei

– Megújul Aquincum egyik amfiteátruma, az MNV azonban erről sem nyilatkozik.

– Viharfelhők a beregszászi konzulátus felett.

– Különböző értékű kisállamok. Nyolcvan éve írta alá a négy európai hatalom a müncheni egyezményt.

– Kritika a Secondhand. Szovjetűdök című darabról, valamint Cormac McCarthy új könyvéről.

– „A franciák rettentően gyanakvó emberek” – interjú Pamela Druckermannal.

– Nem hagyják elveszni az ifjú tehetségeket. Indul a kézis Elit program.

HIRDETÉS

– Publicisztika: B. Molnár László a határon belül és túl elköltött focimilliárdokról; Torkos Matild arról, hogy mi lenne, ha Garancsi István a teljes vagyonát megosztaná Orbán Viktorral; György Zsombor arról, hogy nincs diszkréció a banki ügyintézésnél; Szerető Szabolcs az ellenzék válságáról; Horváth Zoltán a garantált bérminimumról; Puzsér Róbert: Igazságot Szél Bernadettnek!; Benedek Szabolcs: A fiumei puskagolyó; Gazda Albert: Kávé és croissant; Hegyi Zoltán: Egy mindenes feljegyzései; Marabu rajza.

Keresse a lapot október 5-től, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Legolvasottabbak

HIRDETÉS

Kiemelt ciikkek

HIRDETÉS