HIRDETÉS

Élet a halál után – Magyar Hang-ajánló

Webszájtunkra cikkeinknek csupán egy része kerül fel teljes terjedelemben. Ha előfizet lapunkra, összes cikkünket olvashatja, és ezzel egyben támogatja független szerkesztőségünk munkáját és fennmaradását.

A Magyar Hang 22. száma jelenik meg október 12-én, pénteken. Pont fél évvel vagyunk a Magyar Nemzet bezárása után. Még több tartalommal, közösségünket megerősítve megyünk tovább. Mostantól – változatlan áron – négy oldallal vaskosabb újságot vehetnek a kezükbe!

Ízelítő a tartalomból:

– „A demokrácia megbukott” – interjú Barabási Albert-László hálózatkutatóval, akinek sikerről írt könyve egy nemzetközi bestsellerrel és egy Coelho-regénnyel osztozik a dobogón a Libri eladási listáján

– Galaci, Braila, Ploiesti, Konstanca – a reformáció után 501 esztendővel bejártuk a legtávolabbi magyar kálvinista közösségeket. Elöregedő gyülekezetek, fokozódó idegenellenesség, és sok temetés, ahol már csak két magyar van jelen: a pap és a halott. És felbukkan Kádár János is, aki templomot építtetett Bukarestben!

HIRDETÉS

– A fertőzésekről árulkodó adatok nyilvánossá tétele mind a szolgáltatás színvonala, mind pedig a gazdálkodás szempontjából kulcskérdés. Óriási összegek mennek a kórházi fertőzések kezelésére, pedig jelentős részüket akár meg is előzhetnénk. Ismét adatokat tart vissza az állam.

– Hajrá, Magyarország! címmel új rovatot indítunk. Elsőként Lányi András írását olvashatják a politika természetéről.

– Iroda- és lakóparkkomplexumot épít a Közvágóhíd helyén Adnan Polat török üzletember, Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátja. A védett épületek jó részét lebontják.

– Látogatóban Pöpinél, a 18 éves autista fiúnál Dunavecsén. Nem egy klasszikusan szomorkás történet az ostoba mamutként mindent széttaposó egészségügyi rendszer ellenében a beteg fiáért küzdő vidéki édesanyáról.

– Stark Tamás a Gulagról, a sztálinizmus rehabilitációjáról és a Sorsok Házáról. Interjú.

– A tehetőseknek segít a magyar adópolitika

HIRDETÉS

– Egyedül nem lehet győzni – Mi történik a Jobbikban?

– Élet a halál után – Fél évvel a Magyar Nemzet bezárása után

– Termékteszt: saját márkás tejtermékeket kóstoltunk

– Újlipótvárosi azbesztveszély

– Nem mindenkit lelkesít Toroczkai László „modern kalodája” a betyárkirály hazájában – riport

– Varsó veszélyként tekint Oroszországra – interjú Witold Rodkiewicz lengyel kutatóval

– 1250 éve lépett trónra Nagy Károly. Ő volt az első, aki Róma bukása után birodalmi léptékű terület urává vált Nyugaton, egyúttal képes volt leválasztani a császári titulust az antik–bizánci hagyományokról.

– Az elveszett nagypapa: a feledésre ítélt múlt dokumentumai

HIRDETÉS

– A hely, ahol az apróért már le sem hajolnak – a Puskás Akadémia és az egyszázalékos felajánlások

Publicisztika: Dévényi István: Nagyon nagy testvér; B. Molnár László: A luxusrepülők és a félhold árnyékában; Szerető Szabolcs: Illiberális internacionálé; Torkos Matild: Piszok; Schiffer András: Gyűjtsd a tőkét, döntsd a fát; Hegyi Zoltán: Egy mindenes feljegyzései (19. rész); Vass Norbert: Veni, vidi, vici; Gazda Albert: Tokány; Puzsér Róbert: Az erdogani recept: illiberalizmus és iszlamizáció; Marabu rajza.

Keresse a lapot október 12-től, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Legolvasottabbak

HIRDETÉS

Kiemelt ciikkek

Lekerülhet az Interpol körözési listájáról Hernádi Zsolt

Ügyvédje a fogvatartási végzés visszavonását kérte arra hivatkozva, hogy az sérti a Mol elnök-vezérigazgatójának az emberi jogait.
HIRDETÉS