Kezdőlap Külföld Bukarest hely...

Bukarest helyett Craiován szállt le a Wizz Air Budapestről indult gépe

Bukarest helyett a tőle mintegy 200 kilométerre lév Craiován szállt le a Wizz Air hétfő reggeli, Budapest–Bukarest járata.

HIRDETÉS

Ugyanezen a gépen repülték volna visszafelé a Bukarest–Budapest távot, így az Otopeni repülőtéren száznál több utas várakozik.

Frissítés: A gép végül Craiováról megérkezett Bukarestbe – a személyzet elmondása szerint egy pilótát vittek Budapestről a Wizz Air olténiai bázisára, ahol betegség miatt kellett azonnal pótolni valakit. A Bukarest–Budapest járat utasai végül egy órás késéssel indultak Ferihegyre.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,083lájkolóTetszik
1,581követőKövetés
13,746feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek