HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Bukarest hely...

Bukarest helyett Craiován szállt le a Wizz Air Budapestről indult gépe

HIRDETÉS

Bukarest helyett a tőle mintegy 200 kilométerre lév Craiován szállt le a Wizz Air hétfő reggeli, Budapest–Bukarest járata.

HIRDETÉS

Ugyanezen a gépen repülték volna visszafelé a Bukarest–Budapest távot, így az Otopeni repülőtéren száznál több utas várakozik.

Frissítés: A gép végül Craiováról megérkezett Bukarestbe – a személyzet elmondása szerint egy pilótát vittek Budapestről a Wizz Air olténiai bázisára, ahol betegség miatt kellett azonnal pótolni valakit. A Bukarest–Budapest járat utasai végül egy órás késéssel indultak Ferihegyre.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,183lájkolóTetszik
2,688követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

EU-csúcs: egyelőre csúszik a balkáni bővítés

A brüsszeli EU-csúcs első napján döntöttek a tagállamok arról, hogy jóváhagyják a módosított brexit-szerződést. Vita volt a költségvetésről és elítélték Törökországot. A magyar álláspont nem ismert.