HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Guy Verhofsta...

Guy Verhofstadt teherautóról üzen Orbán Viktornak

HIRDETÉS

Guy Verhofstadt, a liberális ALDE vezetője megelégelte a Fidesz médiakampányait, amelyek szerinte az Európai Unió értékeit támadják: most egy Orbán Viktornak és a Fidesznek szóló különleges üzenettel válaszol, amit egy teherautóra szerelt hirdetőtáblán fog felbukkanni Brüsszelben – vette észre a Politico napi hírlevelében az Azonnali.

HIRDETÉS

Verhofstadt egy levélben tájékoztatta minderről a liberális EP-képviselőket. A hírlevél szerint az EU-s értékek támadása mellett az ő és a Judith Sargentini személye elleni támadásokat is megelégelte.

A teherautó negyed 12-kor indult a brüsszeli Place Luxról, majd elmegy az Európai Néppárt székházához, a magyar nagykövetséghez, de útvonala érinti az Európai Tanács és az Európai Bizottság épületét is. Ugyanez a teherautó Magyarországon is körözni fog majd – áll a hírlevélben.

A teherautót le is fotózta brüsszeli tudósítónk, Arató László. A szavazásra buzdító mozgó plakáton Orbán Viktor fotója előtt egy halom pénz van, alul pedig a „Stop, Orbán!” felirat.

A magyar szöveg ez: „Kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét!”

HIRDETÉS

Verhofstadt rendszeresen a magyar kormány célkeresztjében van, legutóbb néhány hete készítettek egy videót, egy manipulált idézettel.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,208lájkolóTetszik
2,693követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Indul a parlamenti szezon: Orbán Viktor vajon felszólal?

Már az első napon felfüggeszthetik a DK-s Varju László mentelmi jogát. A sajtónak viszont nem lesz könnyű dolga.

A Sós Sziklák Völgye