Kezdőlap Külföld „Stop, Orbán”...

„Stop, Orbán” – piros lappal üzentek Brüsszelben

Stop, Orbán – ezt a feliratot helyezték ki az Európai Unióhoz akkreditált állandó magyar nagykövetség bejáratára a Radikális Európai Demokraták mozgalom tagjai vasárnap délelőtt.

HIRDETÉS

A szervezet alapítója, Mester Barnabás (a másik alapító Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő) elmondta, szeretnék felhívni a figyelmét a több százezer kivándorolt magyarnak arra, hogy a saját eszközeikkel ők is tiltakozhatnak az Orbán-rezsim ellen.

Európai Hang

STOP ORBÁN! – ezt a plakátot ragasztották ki az EU-hoz akkreditált brüsszeli magyar nagykövetség ajtajára a Radikális Európai Baloldal mozgalom tagjai. A videóból kiderül, meddig maradt ott a…

A brüsszeli akció keretében piros lapokra kinyomtatott Stop Orbán feliratot ragasztottak a nagykövetség ajtajára abban a reményben, hogy a hétfőn munkába érkező diplomaták is szembesülhetnek az elégedetlen hangokkal. A feliratok azonban csak körülbelül egy percig voltak az ajtón, ekkor kijött a portás és leszedte őket.

Mester Barnabás elmondta, ez még csak a kezdet, január 8-ára szerveznek nagy kormányellenes tüntetést Brüsszelben.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Arató László
Arató László
A Magyar Hang brüsszeli tudósítója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,987lájkolóTetszik
1,568követőKövetés
13,644feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek