HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Venezuelából ...

Venezuelából hoznak szobalányokat Kolozsvárra

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Venezuelából hoznak szobalányokat Kolozsvár legnagyobb ötcsillagos szállodájába, mert a környéken nem találnak megfizethető munkaerőt.

HIRDETÉS

A román üzleti hetilap, a Ziarul Financiar újságírójának panaszkodott a Grand Hotel Italia kisebbségi tulajdonosa és igazgatója, Simion Prunean, hogy katasztrofális a román munkaerőpiac, 2000 lejes nettó fizetésért (nagyjából 135 ezer forint – a szerk.) sem találnak szobalányokat, ezért egy nemzetközi ügynökség segítségével venezuelai munkaerőtoborzásban gondolkodnak. Nyolc nő már úton van, és ha beválnak, más munkakörökbe is onnan fognak alkalmazni embereket, így a portára és a bárpultba is. 

Menekül a káosz elől a venezuelai lakosság | Magyar Hang

A lakosság harminc százaléka már kikérte a hivataloktól azokat a papírjait, amelyekkel elhagyhatja az országot.

A szálloda egyébként a Select Hotels Group olasz lánc tagja, tavaly 25 millió lejes bevétele volt, ami 1,7 milliárd forintot jelent.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,270lájkolóTetszik
3,038követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kövér: a liberálisok ismérve a másság elviselésének képessége

Emlékek a Fidesz „diplomás kommunista" korszakából: a nép-nemzeti ideológia ártalmas, a liberalizmus jó.