HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Izraeli hirde...

Izraeli hirdetési óriáscégek elutasítják a lejárató választási kampányt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Két izraeli hirdetési óriáscég is bejelentette, hogy nem tesz közzé lejárató tartalmú üzeneteket az április 9-én esedékes parlamenti választások előtt – közölte szerdán a The Times of Israel portál nyomán az MTI. A hirdetési piac két különösen fontos szereplője, a Taboola és az Outbrain az után jelentették be elhatározásukat, hogy kiderült, a kormányzó jobboldali Likud párt áll a névtelenül megjelentetett, Beni Ganz volt vezérkari főnök, az Izrael Ereje (Hoszen Lejiszrael) nevű új párt vezetője ellen irányuló kampány mögött.

Az ügy előzménye, hogy február közepén a Maariv című újság honlapján név nélkül megjelentetett újságcikk Beni Ganzot, Benjámin Netanjahu legjelentősebb kihívóját a vezetői képességek hiányával vádolta meg, egy általa irányított, decemberben felszámolt üzleti vállalkozás kudarcára hivatkozva. A név nélküli kampányt a Globes című gazdasági lap szerint egy, a Likud párt által alkalmazott hirdetési ügynökség fizette.

HIRDETÉS

„Sokkoló, összeesküvés-elmélet” – az Európai Bizottság az új kormánykampányról | Magyar Hang

Hihetetlennek és sokkolónak nevezte az Európai Bizottság szóvivője a legújabb kormányzati plakátkampányt, amelyen Soros György mellett ezúttal Jean-Claude Juncker, a testület elnöke szerepel. A kormány a Facebookon számolt be a friss, általuk csak tájékoztatónak nevező akcióról, amelyben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mindenkinek joga van tudni, „mire készül Brüsszel”.

„Elkötelezettek vagyunk annak biztosításában, hogy a választások szabadok és tisztességesek legyenek. Biztosítani szeretnénk, hogy felhasználóink azonosíthassák a politikai kampányokat, és korlátozzuk a pártok vagy a pártok képviselőinek lehetőségét az ellenfeleikkel szembeni negatív kampányra” – jelentette be Adam Singolda, a Taboola nevű cég alapító igazgatója. Az Outbrain azt hangsúlyozta, hogy szabályzatuk eleve tiltja a negatív reklámot.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,826lájkolóTetszik
3,177követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek