HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Elkapták az u...

Elkapták az utrechti lövöldözőt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Több órás hajsza után elfogták Gökmen Tanist, akit azzal gyanúsít a holland rendőrség, hogy délelőtt agyonlőtt három embert egy utrechti villamoson – jelentette be a holland rendőrség és a polgármester közös sajtótájékoztatóján.

HIRDETÉS

A helyi rendőrség napközben a Twitterén folyamatosan frissítette az információkat. A férfi nem csak az október 24-e téren áthaladó villamoson lövöldözött, hanem a város több pontján is.

Az az első lövöldözés 10.45-kor nyitott történt: ekkor a 37 éves Gökman Tanis tüzet nyitott a forgalmas téren haladó villamoson utazó emberekre. Az utasok a villamos ablakait kirugdosva menekültek. Egy nő holttestét a villamos mellett találták meg.

Lövöldözés a hollandiai Utrechtben – török férfit keres a rendőrség | Magyar Hang

Lövöldözés volt a hollandiai Utrecht városában hétfő délelőtt, többen megsebesültek – számolt be a történtek után röviddel a Daily Mail. A brit lap úgy tudja, egy villamoson nyitottak tüzet háromnegyed 11 körül. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözés a külvárosban történt, a környéket lezárták és több mentőhelikopterrel megkezdték a sérültek mentését.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.