HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld A fasizmus il...

A fasizmus illata

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Bár paródiának szánt, de a 2019-es választási kampány legvitatottabb reklámfilmjét készítette el Ajelet Saked leköszönő igazságügyi miniszter. A videóban – amiről a BBC is írt – fotómodellként pózoló hölgy a Fasizmus nevű parfümöt reklámozza, azt az illatot, ami neki a demokráciát jelenti.

Saked ezzel a gesztussal egyrészt Donald Trump elnök lányáról, Ivanka Trumpról készült parfümreklámot figurázza ki; a Scarlett Johansson főszereplésével készült videó a Cinkos nevű parfümöt reklámozta.

Israel’s Justice Minister Sprays Herself With ‘Fascism’ Perfume in Provocative Campaign Ad

Uploaded by Haaretz.com on 2019-03-19.

Saked az erotikus képsorokkal kísért bizarr reklámfilmben az alkotmánybíróságként működő legfelsőbb bíróság teljes körű kiheréléséről beszél. Ezért is kampányol a bírósági reform mellett, ígéretet tesz a demokratikus fékek és ellensúlyok visszaszorítására.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,948lájkolóTetszik
3,639követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 94. – Vajon miért fellebbezett Kaleta Gábor?

A műsorvezető ezúttal Balogh Roland, a Magyar Hang újságírója, akikkel pedig beszélget: Lakner Zoltán, a Jelen főszerkesztője és Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója.

A mama nem adja fel