HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld „Magyarország...

„Magyarország Putyin trójai falova az Unióban”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Növekvő kockázatot jelent Európa számára Magyarország közeledése Oroszországhoz – írja a Globalsecurityreview.com amerikai biztonságpolitikai portál.

HIRDETÉS

A cikk szerint hazánk ugyan nem veti el az Európai Unió értékeit, de egyre közelebb kerül Vlagyimir Putyin orosz elnök politikájához. Ez azért különösen problémás, mert Orbán Viktor magyar miniszterelnök már évekkel ezelőtt meghirdette az illiberális demokráciát, majd jelentősen visszaszorította az ellenzéki médiát, folyamatosan támadja a neki nem tetsző civil szervezeteket, korlátozza az oktatási szabadságot.

Orbán Viktor megköszönte Vlagyimir Putyinnak az elmúlt években végzett munkát | Magyar Hang

Magyarország Oroszország egyik kulcspartnere Európában, a kétoldalú kapcsolatok sokoldalúan fejlődnek – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor kedden a Kremlben üdvözölte Orbán Viktor miniszterelnököt. Putyin méltatta a kétoldalú kapcsolatok működését, majd rámutatott, a kereskedelmi forgalom tavaly 25 százalékkal nőtt, s idén, az első fél évben is ugyanennyivel bővült.

A portál cikke megjegyzi: Moszkva számára azért fontos a magyar kapcsolat, mert Budapesten keresztül igyekszik lazítani az Európai Uniót és más nyugati intézményeket. Magyarország Oroszország felé tolódásában a legújabb fejlemény, hogy Budapestre költözik a Nemzetközi Beruházási Bank, amely orosz vezetéssel működik. A pénzintézettel kapcsolatosan a legnagyobb probléma, hogy teljes diplomáciai mentességet kapnak a bank alkalmazottai és vendégei. A cikk ezért arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar-orosz kapcsolat a korábbinál nagyobb ellenőrzést kíván az amerikai illetékesek részéről.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,820lájkolóTetszik
3,050követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik