HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Beismerő vall...

Beismerő vallomást tett Kuciak gyilkosa

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Beismerő vallomást tett a volt szlovák katona, akit a Ján Kuciak oknyomozó újságíró és barátnője elleni merényletre béreltek fel – írta meg a BBC. Miroslav Marcek mellett három másik személyt gyanúsítanak még a gyilkosság megszervezésével, valamint elkövetésével. Mindegyikük előzetes letartóztatásban van.

Marcek volt a tvnoviny.sk szerint a többi vádlott sofőrje, és ő adta le a halálos lövéseket is.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a merénylet megrendelésével Marian Kocner üzletembert vádolják. Kuciak azt kutatta, hogyan működnek együtt a politikusok és vállalkozók az olasz ‘Ndrangheta maffiával, emiatt pedig halálos fenyegetéseket is kapott.

Egy üzletembert vádolnak a Kuciak-gyilkosság megrendelésével | Magyar Hang

Egy hírhedt szlovák üzletembert vádolnak a Jan Kuciak-gyilkosság megrendelésével – írta meg a The Guardian. Egy csütörtök délutáni sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a gyanú szerint Marián K. rendelte meg a merényletet az oknyomozó újságíró, illetve annak barátnője, Martina Kušnírová ellen. A Guardian szerint bár a teljes nevet nem hozták nyilvánosságra, de feltehetőleg Marián Kočnerről van szó.

Ján Kuciakot és Martina Kusnirovát 2018 februárjában gyilkolták meg Velka Maca-i otthonukban. Mindketten 27 évesek voltak. A történtek miatt először a belügyminiszter, majd Robert Fico kormányfő kényszerült távozni.  

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,565lájkolóTetszik
3,455követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mostoha

Valótlanul állítottuk, hogy családunkban minden rendben van. A valóság ezzel szemben az, hogy semmi sem volt rendben.