HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld „Egy fizetésb...

„Egy fizetésből itt megélünk, otthon kettőből sem”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ágnes és családja 2013-ban döntött úgy, hogy Németországba költöznek. Történetük látlelet hazánkról is, ahol a kormány szavakban ádáz harcot folytat a migráció ellen, miközben az „őslakosok” külföldre áramlását képtelen megakadályozni.

Részlet a Magyar Hang május 17-i 2019/20. számában, pénteken megjelent interjúból!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Ami egy új betelepülőnek kapásból feltűnik ebben az országban, az a rend és a tisztaság, valamint az, hogy minden szabályozottan működik. Ilyet is csak itt láttam, hogy a szomszédom porszívózza az udvaron a térkövet, és a járda seprése a ház körül a közterületen is a hétvégi rutinfeladatokhoz tartozik. A másik pedig a kedvesség, az udvariasság, a türelem, a higgadtság és a mosoly. Mindenki mosolyog. Nem tudom, mit szednek, de már akkor úgy éreztem, én is akarok belőle. Annyi inger ért kezdetben, hogy úgy éreztem magam, mint Alice csodaországban. Nem tudom, hogy ez alapból így van-e, de mindenkit elfogadnak még akkor is, ha esetleg bizonyos dolgaikkal nem értenek egyet – számol be tapasztalatairól Ágnes.

„Hogy mi lesz a gyerekekkel? Hát, az biztos, hogy osztrákok lesznek” | Magyar Hang

(…)

HIRDETÉS

A teljes cikket keresse a Magyar Hang május 17-én megjelent 2019/20. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/20. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,969lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Megfejtették, hogy pontosan hogyan is öregednek a kutyák

Veszélybe kerülhet a titkosítás? Saját navigációs rendszert építenének a brexit után a britek. E heti tudományos lapszemle.