HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Dobrev Klára ...

Dobrev Klára EP-alelnök lehet?

HIRDETÉS

Nem tudni ugyan, hogy melyik pártcsalád hány vezető tisztséghez juthat a július elején újjáalakuló uniós képviselő-testületben, de ha kellő számú helyet a szociáldemokrata frakció tölthet be, akkor Dobrev Kláráé, a Demokratikus Koalíció EP listavezetőjéé lehet az Európai Parlament egyik alelnöki széke – írja a Népszava.

HIRDETÉS

A lap értesülései szerint az EP Szocialisták és Demokraták frakciója – amely mellett néhány napja döntött a DK a liberálisokkal szemben –, illetve a frakcióvezetés számára prioritás Magyarország, ezért szeretnék Dobrev Klárát az alelnöki székben látni. Hogy mi lesz az eredmény, azt ma még nem tudni, hiszen jelenleg zajlik az egyezkedés a pártcsaládok között a tisztségek elosztása ügyében. Biztosat csak azt követően lehet tudni, ha a parlament július eleji alakuló ülésén megválasztották az alelnököket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Hajdú Péter
Hajdú Péter
A Magyar Hang gazdasági újságírója, közgazdász

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,393lájkolóTetszik
2,281követőKövetés
16,152feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Őrület! A pedagógusokon kérik számon visszamenőleg az ingyen almákat…

A NAV kérésére egyre több tankerület írja elő, hogy a hiányzások alapján nézzenek utána az állam által biztosított gyümölcsnek. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét kérdeztük a témáról.

Selyemzsinór