HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Dobrev Klára ...

Dobrev Klára EP-alelnök lehet?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem tudni ugyan, hogy melyik pártcsalád hány vezető tisztséghez juthat a július elején újjáalakuló uniós képviselő-testületben, de ha kellő számú helyet a szociáldemokrata frakció tölthet be, akkor Dobrev Kláráé, a Demokratikus Koalíció EP listavezetőjéé lehet az Európai Parlament egyik alelnöki széke – írja a Népszava.

A lap értesülései szerint az EP Szocialisták és Demokraták frakciója – amely mellett néhány napja döntött a DK a liberálisokkal szemben –, illetve a frakcióvezetés számára prioritás Magyarország, ezért szeretnék Dobrev Klárát az alelnöki székben látni. Hogy mi lesz az eredmény, azt ma még nem tudni, hiszen jelenleg zajlik az egyezkedés a pártcsaládok között a tisztségek elosztása ügyében. Biztosat csak azt követően lehet tudni, ha a parlament július eleji alakuló ülésén megválasztották az alelnököket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Hajdú Péter
Hajdú Péter
A Magyar Hang gazdasági újságírója, közgazdász

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,610lájkolóTetszik
3,770követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek