HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Kutyatartás c...

Kutyatartás csak tanulás után – Bécsben

HIRDETÉS

A felelősségteljes állattartás a cél Bécsben, ezért sajátos szabályt hoztak. Minden bécsinek, aki júliustól szeretne kutyatulajdonossá válni és korábban nem tartott kutyát két évnél tovább, annak részt kell vennie egy kurzuson – közölte a város külképviseleti irodája.

HIRDETÉS

A minimum négyórás tanfolyam célja, hogy az érintettek professzionális gazdákká váljanak. A bécsi Zöldek (Die Grünen) állatjóléti szóvivője, Rüdiger Maresch azt mondta, hogy a biztonságos és állatbarát kutyatartás mindig a kutyatulajdonosok felelőssége. A kurzus biztosítja, hogy a kutyatulajdonosok már a négylábúak megvásárlása előtt olyan képzésben részesüljenek, aminek segítségével állatbarát és biztonságos környezetet tudjanak biztosítani kisállataiknak.

A szakértő által tartott legalább négy órás tanfolyam alapvető ismereteket nyújt a kutyatartásról, az állatok neveléséről és gondozásáról. A kurzus 40 euróba kerül. Ez az intézkedés már jól működik más tartományokban, mint például Stájerországban vagy Felső-Ausztriában.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,383lájkolóTetszik
2,274követőKövetés
16,114feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az ostromló – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, noÁr- és Tóth Krisztina-interjú. Élet falun. Elveszti-e Pécset a Fidesz? Péntektől keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek