HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Kirúgták a re...

Kirúgták a rendőröket, akik Ocasio-Cortez lelövéséről értekeztek

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Elbocsátották állásából azt a két louisianai rendőrt, akik a Facebookon értekeztek Alexandria Ocasio-Cortez lelövéséről – közölte a BBC. Charles Rispoli vetette fel egy hozzászólásában, hogy a kongresszusi képviselő „megérne egy golyót”, amit aztán társa, Angelo Varisco nem sokkal később egyetértőleg lájkolt is.

HIRDETÉS

A gretnai rendőr ráadásul egy álhírnek dőlt be, amikor Ocasio-Cortez meggyilkolását kívánatosnak nevezte. Egy szatirikus cikkeket közlő oldalon olvasta ugyanis, hogy a képviselőnő szerint az amerikai katonák túl vannak fizetve. „Ez a gonosz idióta megérne egy töltényt… És nem arra a fajtára gondolok, amihez hozzászokott” – jegyezte meg Rispoli. Ezzel vélhetőleg arra utalva, hogy a 29 éves képviselőnő pincérként dolgozott, mielőtt átnyergelt a politika világába.

Arthur Lawson gretnai rendőrfőnök bejelentése szerint Rispolit és társát is elbocsátották. „Szakmájukhoz méltatlannak bizonyultak, amikor egy kongresszusi képviselővel szembeni erőszakos cselekményre utalgattak” – mondta.

„Küldd őket vissza” – Ez Trump nagy terve? | Magyar Hang

Nemrég egyébként Donald Trump amerikai elnök okozott botrányt azon posztjaival, melyekben Ocasio-Cortezt, valamint Rashida Tlaibot, Ilhan Omart és Ayanna Pressleyt támadta be. Mint közölte, a képviselők olyan országokból érkeztek, melyek kormányzata totális katasztrófát jelent, és inkább vissza kellene menniük oda. „Egyszerűen csak egy meggondolatlan rasszistával van dolgunk, akinek a pártja a földön kúszik, hogy elnézést kérjen az előítéletességéért” – reagált a szocialista Ocasio-Cortez.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,238lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az ATV „A nap híre" ...