HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Kirúgták a re...

Kirúgták a rendőröket, akik Ocasio-Cortez lelövéséről értekeztek

HIRDETÉS

Elbocsátották állásából azt a két louisianai rendőrt, akik a Facebookon értekeztek Alexandria Ocasio-Cortez lelövéséről – közölte a BBC. Charles Rispoli vetette fel egy hozzászólásában, hogy a kongresszusi képviselő „megérne egy golyót”, amit aztán társa, Angelo Varisco nem sokkal később egyetértőleg lájkolt is.

HIRDETÉS

A gretnai rendőr ráadásul egy álhírnek dőlt be, amikor Ocasio-Cortez meggyilkolását kívánatosnak nevezte. Egy szatirikus cikkeket közlő oldalon olvasta ugyanis, hogy a képviselőnő szerint az amerikai katonák túl vannak fizetve. „Ez a gonosz idióta megérne egy töltényt… És nem arra a fajtára gondolok, amihez hozzászokott” – jegyezte meg Rispoli. Ezzel vélhetőleg arra utalva, hogy a 29 éves képviselőnő pincérként dolgozott, mielőtt átnyergelt a politika világába.

Arthur Lawson gretnai rendőrfőnök bejelentése szerint Rispolit és társát is elbocsátották. „Szakmájukhoz méltatlannak bizonyultak, amikor egy kongresszusi képviselővel szembeni erőszakos cselekményre utalgattak” – mondta.

„Küldd őket vissza” – Ez Trump nagy terve? | Magyar Hang

Nemrég egyébként Donald Trump amerikai elnök okozott botrányt azon posztjaival, melyekben Ocasio-Cortezt, valamint Rashida Tlaibot, Ilhan Omart és Ayanna Pressleyt támadta be. Mint közölte, a képviselők olyan országokból érkeztek, melyek kormányzata totális katasztrófát jelent, és inkább vissza kellene menniük oda. „Egyszerűen csak egy meggondolatlan rasszistával van dolgunk, akinek a pártja a földön kúszik, hogy elnézést kérjen az előítéletességéért” – reagált a szocialista Ocasio-Cortez.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,557lájkolóTetszik
2,563követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vik-tor, Vik-tor!

A rajongó/katona akkor sem fogalmaz meg kritikát, ha feketén-fehéren egyértelmű, hogy rajongásának tárgya/vezénylőtábornok hibát követett el. Vagy Orbán-szelfi, vagy újságírás.

Szürke zóna