HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Kanadában nem...

Kanadában nem lehet migránsokkal riogatni

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A kanadai Néppártot és annak bevándorlásellenes politikáját népszerűsítő hirdetőtáblákat „a lakosság részéről érkező erős kritika” miatt eltávolítják – közölte a hirdetőtábla tulajdonosa a kanadai The Star című lappal.

HIRDETÉS

– Sajnálom, hogy döntésüket, mellyel elfogadtuk a megrendelést, sokan úgy értelmezték, hogy támogatjuk a hirdető üzenetét – olvasható a Pattison Outdoor Advertising elnökének nyilatkozatában. Több kanadai nagyvárosban a múlt héten kerültek ki a plakátok, melyen Maxime Bernier pártvezető látható, és a következő mottó: Mondj NEMET a tömeges bevándorlásra! Az óriásplakátok megjelenése után online petíció indult a rasszistának gondolt hirdetések bevonására, és ezt vasárnap délutánig több mint 11 ezer kanadai írta alá.

A reklámtáblákat a True North Strong & Free Advertising Corp. nevű cég fizette, amelyet egy bányászati céget vezető üzletember birtokol – ő nem válaszolt az újság kérdéseire. A hirdetések összesen 59 890 dollárba kerültek – az október 21-én tartandó kanadai parlamenti választások során minden költségről be kell számolni a választási irodának.

Maxime Bernier populista pártja a felmérések egy és öt százalék között mérik. A politikai üzenet azért is furcsa, mert Kanada jelenleg nem alkalmazza a tömeges bevándorlási politikát, és ezt egyetlen más politikai párt sem szorgalmazza. Ennek ellenére a Néppárt azzal kampányol, hogy radikálisan csökkenteni fogja a Kanada által befogadott bevándorlók számát, azzal érvelve, hogy a liberálisok és a konzervatívok a tömeges migrációt politikai eszközként használják a szavazatok megvásárlására. A párt megszüntetné azt a programot is, amely lehetővé teszi a befogadott emberek szüleinek és nagyszüleinek bevándorlását.

HIRDETÉS

Állítsa meg „Lőrinc” a Coca-Colát | Magyar Hang

Boldog István nem a saját kútfejéből vette, hogy neki kell menni a Coca-Cola reklámjának. Ennyi szabadságuk nincs a fideszes honatyáknak.

Az előző konzervatív és a mostani liberális párt is évente 320 ezer új bevándorló érkezését támogatja a 37 milliós országba.

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint kormányváltás várható Kanadában, Justin Trudeau jelenlegi kormányfő liberális alakulata ugyanis folyamatos hátrányban van, legutóbb épp 1,3 százalékkal, a konzervatívokkal szemben. A liberálisokat 32,6, míg a konzervatívokat 33,9 százalékon mérték.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,786lájkolóTetszik
2,966követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek