HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Megúszhatja F...

Megúszhatja Florida a hurrikánt

HIRDETÉS

Helyi idő szerint hétfőn délután ötösről négyes erősségűre minősítették vissza a jelenleg éppen a Bahamákon tomboló Dorián nevű hurrikánt, és az amerikai meteorológusok most azzal számolnak, hogy nem lesz úgynevezett „landfall”, vagyis a vihar nem éri el a szárazföldet, Flrodia partjaival párhuzamosan haladva kitombolja magát az Atlanti óceán felett. A Bahama-szigeteken viszont komoly károkat okozott a néhol óránként 354 kilométeres széllökéseket is elérő vihar.

HIRDETÉS

Florida egyes helyein elfogyott a benzin, és – ahogy arról egy Floridában élő magyar férfi a Magyar Hangnak beszámolt – a boltokban elfogyott a víz, de egyébként minden nyitva van, és nincs kötelező kitelepítés sem.  

A légitársaságok is készülnek a viharra: ingyen átírják azoknak a jegyeit, akik például a napokban Miami-i átszállással indulnának a Karib-térségbe. Egy lapunknak nyilatkozó magyar utas például kedden repülne Miamiba, hogy onnan a Virgin-szigetekre utazzon vissza a munkahelyére, de a légitársaságnál gond nélkül módosították a jegyét egy biztonságosabb, philadelphiai útvonalra. 

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,505lájkolóTetszik
2,555követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek