HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Megúszhatja F...

Megúszhatja Florida a hurrikánt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Helyi idő szerint hétfőn délután ötösről négyes erősségűre minősítették vissza a jelenleg éppen a Bahamákon tomboló Dorián nevű hurrikánt, és az amerikai meteorológusok most azzal számolnak, hogy nem lesz úgynevezett „landfall”, vagyis a vihar nem éri el a szárazföldet, Flrodia partjaival párhuzamosan haladva kitombolja magát az Atlanti óceán felett. A Bahama-szigeteken viszont komoly károkat okozott a néhol óránként 354 kilométeres széllökéseket is elérő vihar.

HIRDETÉS

Florida egyes helyein elfogyott a benzin, és – ahogy arról egy Floridában élő magyar férfi a Magyar Hangnak beszámolt – a boltokban elfogyott a víz, de egyébként minden nyitva van, és nincs kötelező kitelepítés sem.  

A légitársaságok is készülnek a viharra: ingyen átírják azoknak a jegyeit, akik például a napokban Miami-i átszállással indulnának a Karib-térségbe. Egy lapunknak nyilatkozó magyar utas például kedden repülne Miamiba, hogy onnan a Virgin-szigetekre utazzon vissza a munkahelyére, de a légitársaságnál gond nélkül módosították a jegyét egy biztonságosabb, philadelphiai útvonalra. 

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,395lájkolóTetszik
3,041követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek