Tizenegy éves kislányt gyilkolt egy holland pedofil Romániában

Tizenegy éves kislányt gyilkolt egy holland pedofil Romániában

Hollandiában kamionnak hajtott és szörnyet halt a romániai gyermekgyilkosság feltételezett elkövetője.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden Bukarestben és Hollandiában is házkutatásokat tartottak egy az egész országot megrázó újabb romániai gyilkosság ügyében. Egy Mihaela nevű 11 éves lányt elraboltak pénteken délután, a gyerek holtestét később fóliába tekerve találták meg egy kukoricás mellett. A gyanú egy Johannes Visscher nevű holland férfire terelődött – a térfigyelő kamerák az általa bérelt autót látták a Dambovita megyei faluban, ahol a gépkocsi az áthajtáshoz szükséges időnél lényegesen többet tartózkodott. A szoftveriparban saját vállalkozással rendelkező férfi időközben elhagyta Romániát, de miután a holland rendőrség érdeklődött iránta, autójával öngyilkossági szándékkal nekihajtott egy kamionnak, és meghalt. A férfi már volt elítélve szexuális erőszak miatt, és korábban többször is – legalább négyszer – járt Romániában.

A gyerek egyébként egy szegény roma családból származik, a hat testvér közül ő az egyedüli, aki iskolába járt. Ebben az esetben gyorsan reagáltak a hatóságok: hét perc alatt a családhoz értek, miután a szülők felhívták a 112-őt a gyerek eltűnése után.

Horror Romániában: az állami rendszer csődje | Magyar Hang

Lassan két hete egy borzalmas ügy tartja lázban keleti szomszédunkat. Egy caracali rém, bizonyos Gheorghe Dincă legalább két fiatal lányt erőszakolt és gyilkolt meg, majd égette el a holttestet. Az áldozatok közül egyiknek biztosan lehetett volna segíteni, hiszen többször hívta kétségbeesetten a 112-es segélyvonalat.

A Libertatea arról ír: újra a legsérülékenyebb közösségből lett áldozat valaki, a szegény roma gyerekek közül. Ők azok, akiket százszámra csempésznek be az Egyesült Államokban, hogy ott a fiúk kolduljanak és lopjanak, a lányok pedig prostituáltként dolgozzanak.

A rendőrök egyébként azt gondolják, a 11 éves kislánynak azért kellett meghalnia, mert ellenállt a holland férfi szexuális közeledésének.