HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Tizenegy éves...

Tizenegy éves kislányt gyilkolt egy holland pedofil Romániában

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Kedden Bukarestben és Hollandiában is házkutatásokat tartottak egy az egész országot megrázó újabb romániai gyilkosság ügyében. Egy Mihaela nevű 11 éves lányt elraboltak pénteken délután, a gyerek holtestét később fóliába tekerve találták meg egy kukoricás mellett. A gyanú egy Johannes Visscher nevű holland férfire terelődött – a térfigyelő kamerák az általa bérelt autót látták a Dambovita megyei faluban, ahol a gépkocsi az áthajtáshoz szükséges időnél lényegesen többet tartózkodott. A szoftveriparban saját vállalkozással rendelkező férfi időközben elhagyta Romániát, de miután a holland rendőrség érdeklődött iránta, autójával öngyilkossági szándékkal nekihajtott egy kamionnak, és meghalt. A férfi már volt elítélve szexuális erőszak miatt, és korábban többször is – legalább négyszer – járt Romániában.

HIRDETÉS

A gyerek egyébként egy szegény roma családból származik, a hat testvér közül ő az egyedüli, aki iskolába járt. Ebben az esetben gyorsan reagáltak a hatóságok: hét perc alatt a családhoz értek, miután a szülők felhívták a 112-őt a gyerek eltűnése után.

Horror Romániában: az állami rendszer csődje | Magyar Hang

Lassan két hete egy borzalmas ügy tartja lázban keleti szomszédunkat. Egy caracali rém, bizonyos Gheorghe Dincă legalább két fiatal lányt erőszakolt és gyilkolt meg, majd égette el a holttestet. Az áldozatok közül egyiknek biztosan lehetett volna segíteni, hiszen többször hívta kétségbeesetten a 112-es segélyvonalat.

A Libertatea arról ír: újra a legsérülékenyebb közösségből lett áldozat valaki, a szegény roma gyerekek közül. Ők azok, akiket százszámra csempésznek be az Egyesült Államokban, hogy ott a fiúk kolduljanak és lopjanak, a lányok pedig prostituáltként dolgozzanak.

A rendőrök egyébként azt gondolják, a 11 éves kislánynak azért kellett meghalnia, mert ellenállt a holland férfi szexuális közeledésének.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,450lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A használt, kidobásra ítélt matracokkal menekültek millióit lehetne etetni

Ideje lenne kormányzati támogatást is adni a földön kívüli létformák kutatására; a briteknél 2050-ig kivezeteik a gázfűtést; kísérleti temetkezési típus csökkentheti a széndioxid-kibocsátást – e heti tudományos lapszemlénk.

Kampányszünet?