HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Hivatalos: La...

Hivatalos: Laura Codruța Kövesi lesz az európai főügyész

HIRDETÉS

Jóvá hagyta az Európai Unió Tanácsa az Index cikke szerint, hogy Laura Codruța Kövesi legyen az Európai Ügyészség (EPPO) vezetője. Korábban már lapunk is megírta, hogy nagyon valószínű a a román Országos Korrupcióellenes Ügynökség (DNA) korábbi főügyészének kinevezése.

HIRDETÉS

Finnország igazságügyi minisztere, Anna-Maja Henriksson szerint nagyon fontos, hogy az Európai Ügyészség már jövő novemberben megkezdhesse a munkáját. Az intézményt az alapoktól kell felépíteni, ezért siettek a kinevezéssel – mondta az Európai Tanács soros elnökségét ellátó állam politikusa.

Magyarul is ért a leendő európai főügyész | Magyar Hang

Hiába kampányolt tehát Kövesi ellen a román kormány is, hét évig ő nyomozhat majd az uniós pénzügyi érdekeket sértő csalás, korrupció és pénzmosás ügyében.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,050lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Cikkünk nyomán lépett a vásárhelyi repülőtér

Miután a Transilvania repülőtéren tapasztalt visszásságokról írtunk, elkezdtek jó irányba mozdulni a dolgok.