Vizsgálja a horvát rendőrség Borkai Zsolt dubrovniki útját

Vizsgálja a horvát rendőrség Borkai Zsolt dubrovniki útját

Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Válaszolt a horvát rendőrség a Magyar Hang levelére, melyben arról arról érdeklődtünk, igaz-e hogy Borkai Zsolt ügyében nyomozást folytatnak. A dubrovniki-neretvai rendőrség közlése szerint nem pontos az információ, miszerint Borkai ellen nyomozást folytatnak, „azonban a médiaközlések alapján, amelyek Borkai úr dubrovniki tartózkodását lehetséges törvénytelenségekkel hozzák kapcsolatba, bűnügyi vizsgálat indult, hogy hitelesek-e az állítások az összes releváns körülménnyel és tényezővel kapcsolatban”.

Mint ismert, a Borkai-ügyet kirobbantó blog szerint a győri polgármester múlt év pünkösdi horvátországi útja során a hajón tartózkodó vendégek prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe, ami Horvátországban illegális. A blog szerint a hajón kábítószert is fogyasztottak, azonban erre vonatkozóan eddig nem kerültek elő bizonyítékok.

Borkai-ügy: megszólaltattuk az Audit | Magyar Hang

Nem földet vettek, hanem céget, közölték. De egy földterületet is vásároltak. Arra nem tértek ki, hogy kitől, és utánanéztek-e a tulajdonos hátterének.