HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Brexit: Johns...

Brexit: Johnson ismét világossá tette, hogy nem szeretné a halasztást

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Miközben Boris Johnson formálisan kezdeményezte szombat éjjel az Európai Tanácsnak küldött levelében a brit EU-tagság megszűnésének halasztását, egy másik levélben jelezte, károsnak tartaná a kérés teljesítését.

HIRDETÉS

A brit miniszterelnököt törvény kötelezte arra, hogy kérje az október 31-én esedékes brexit halasztását, hiszen a parlamentjük nem fogadta el a kilépésről szóló megállapodást és nem járult hozzá ahhoz sem, hogy anélkül hagyják el az Európai Uniót. Az MTI beszámolója szerint meg is írta az erről szóló levelét Donald Tsuknak, az Európai Tanács elnökének, azt azonban nem írta alá. Csak annyi szerepel rajta, hogy “Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának miniszterelnöke” küldte.

Írt ugyanakkor egy másik levelet is, az már jóval terjedelmesebb. Abban azt közölte, hogy személyes meggyőződése és kormányának álláspontja szerint a brexit további halasztása károsan hatna az Egyesült Királyság és EU-partnerei érdekeire, valamint a kétoldalú viszonyrendszerre. Ezt a dokumentumot már saját nevével látta el és alá is írta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,745lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek