HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld A törökök vis...

A törökök visszaküldik Európába az ISIS elfogott külföldi dzsihadistáit

HIRDETÉS

Törökország hétfőn megkezdi az Iszlám Állam elfogott külföldi harcosainak hazatelepítését, jelentette be Süleyman Soylu török belügyminiszter – írja az MTI.

HIRDETÉS

A távirati iroda közölte, Törökország az utóbbi időben többször hevesen bírálta az európai országokat, mert nem hajlandók visszafogadni az Iszlám Állam soraiban Irakban és Szíriában harcolt állampolgáraikat.

Orbán Viktor: Erdogan állítja meg az Európába tartó migrációt | Magyar Hang

„Köszönetet szeretnék mondani a budapestieknek, minden ilyen diplomáciai nagyüzem kényelmetlenségeket okoz” – mondta Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása után a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában. A miniszterelnök szerint ez főleg akkor történik meg, ha vitatott személyiség is érkezik és tüntetések is vannak, mivel azok akkora felfordulást okoznak, mint a vendégek biztosítása.

Soylu hétfőn azt mondta: a hontalanná vált dzsihadistákat is visszaküldik származási országukba. A terrorszervezet mintegy 1200 külföldi szélsőségesét tartják fogva Törökországban.

November 7-én a koszovói ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a gyanú szerint korábban Szíriában harcolt az Iszlám Állam soraiban. A férfi egyike annak a 110 koszovóinak, akit áprilisban szállítottak haza az Egyesült Államok segítségével.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,618lájkolóTetszik
2,789követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mintha eltompulna az ország – Magyar Hang-ajánló

Frei Tamás-, Veres Pál-, Eörsi László- és Bodzsár Márk-interjú. Ki Mészáros Lőrinc csendes társa? Milyen egy 26 éves polgármester? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Ezek a dühkitörések nem a semmiből jönnek”

A Berlinaléról Ezüst Medvével hazatérő német Kontroll nélkül színésznőjével beszélgettünk.

A Fidesz lefagyott