HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Már közel szá...

Már közel száz halottja van a koronavírusnak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Miközben vasárnap reggel még ötvenhat halottról lehetett hallani Kínában a koronavírussal kapcsolatban, estére ez a szám nyolcvanra nőtt, számolt be a Nemzeti Egészségügyi Bizottság jelentéséről az MTI. Válságos állapotba 461-en kerültek, miközben reggel ez a szám is 324 volt. A fertőzésgyanús esetek száma már hatezer körül jár. A járvány miatt a holdújévi szünetet meghosszabbították három nappal.

HIRDETÉS

A Külügyminisztérium vasárnap hat magyarról számolt be, akik a lezárt Hupej tartományban ragadtak. Ők (egyelőre) egészségesek, és kapcsolatban vannak a pekingi magyar nagykövetséggel. Sem Magyarországon, sem külföldön nincs tudomása a külügynek magyar koronavírusos betegről. De olyan külföldiről sem, aki korábban megbetegedett, és most Magyarországon tartózkodik.

A Külügyminisztérium szerint amennyiben itthon felütné fejét a vírus, megvannak azok a protokollok, amelyek alapján el kell járni.

Szellemvárossá változott Vuhan, az emberek készletek felhalmozásába kezdtek – erről beszélt az RTL Klub Híradónak egy kint élő magyar, akinek elmondása szerint teljesen leállt az élet, nem közlekednek a légijáratok, a vonatok sem. Egy hónapra előre bevásárolt ő is, és ki sem mozdul lakásából, amikor nem muszáj. Bár mikor lemegy, akkor orvosi maszkot visel, de kiderült, ez sem védhet meg a fertőzéstől.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,702lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek