HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld A legveszélye...

A legveszélyeztetettebb kínai tartományokban 28 magyar van

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Több ázsiai ország sem adott kikötési engedélyt egy holland zászló alatt hajózó tengerjárónak – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-ra feltöltött videójában. A járművön három magyar állampolgár is utazott, végül Kambodzsában kötöttek ki.

HIRDETÉS

A helyi egészségügyi szervek elvégezték a koronavírussal kapcsolatos teszteket, mindegyik eredménye negatív lett, így az utasok elhagyhatták a hajót.

Ők minden segítséget megkapnak a Külügyminisztériumtól, ha igénylik, a hazajutás tekintetében is – mondta Szijjártó Péter.

Security Check Required

A politikus kitért arra is, hogy a Japánban karanténba helyezett hajón egyre többen betegszenek meg, szerencsére a személyzet három magyar tagja nincsen ezek között. A politikus közölte, már csak néhány nap van hátra a karantén feloldásáig.

HIRDETÉS

186 magyar ember van jelenleg Kínában, az öt legveszélyeztetettebb tartományban 28-an tartózkodnak. – Velük is kapcsolatban vagyunk, hál’ istennek mindenki jól van, segítséget senki sem igényelt – mondta a tárcavezető.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.