HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld A legveszélye...

A legveszélyeztetettebb kínai tartományokban 28 magyar van

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Több ázsiai ország sem adott kikötési engedélyt egy holland zászló alatt hajózó tengerjárónak – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-ra feltöltött videójában. A járművön három magyar állampolgár is utazott, végül Kambodzsában kötöttek ki.

A helyi egészségügyi szervek elvégezték a koronavírussal kapcsolatos teszteket, mindegyik eredménye negatív lett, így az utasok elhagyhatták a hajót.

Ők minden segítséget megkapnak a Külügyminisztériumtól, ha igénylik, a hazajutás tekintetében is – mondta Szijjártó Péter.

Security Check Required

A politikus kitért arra is, hogy a Japánban karanténba helyezett hajón egyre többen betegszenek meg, szerencsére a személyzet három magyar tagja nincsen ezek között. A politikus közölte, már csak néhány nap van hátra a karantén feloldásáig.

186 magyar ember van jelenleg Kínában, az öt legveszélyeztetettebb tartományban 28-an tartózkodnak. – Velük is kapcsolatban vagyunk, hál’ istennek mindenki jól van, segítséget senki sem igényelt – mondta a tárcavezető.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,756lájkolóTetszik
3,786követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vörösőr kényszerpályán

Perjessy Sándor sorsa másként is alakulhatott volna, ha a személyétől egyébiránt független káplángyilkosság nem vet árnyékot rá.