HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Idén majdnem ...

Idén majdnem mindennap detoxba került, kiutasították

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Világrekord-gyanús az eset: egy román alkoholista gyomrát már hetvenháromszor mosták ki egy olaszországi kórházban. A Messagero Veneto írta meg, hogy egy 54 éves román állampolgárt kitoloncoltak az országból, és oda öt évig nem térhet vissza, mert már túl sokszor szedték össze hullarészegen az utcáról a helyi rendőrök. Idén eddig már negyvenötször vitték be a sürgősségire, ami azért is különösen érdekes, mert ma, február 17-én az év negyvennyolcadik napját töltjük. A férfi egyébként Pordenone városka kórházának volt gyakori vendége, és az esetek többségében kiszökött a kórházból, mielőtt a kezelés befejeződött volna.

A román férfi egyébként 2003. óta tartózkodik Olaszországban, ahol állítólag volt munkahelye is, ám onnan gyakran hiányzott. A kiutasítására végül egy cipőbolti botránya miatt került sor. A helyi bevándorlási hivatal kezdeményezésére a trieszti bíróság gyorsan döntött, így a rendőrök a velencei Marco Polo repülőtérre vitték a férfit, és felrakták egy Romániába tartó járatra. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek