Idén majdnem mindennap detoxba került, kiutasították

Idén majdnem mindennap detoxba került, kiutasították

Helyi rendőrök az olasz településen. Pordenone város Facebook oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Világrekord-gyanús az eset: egy román alkoholista gyomrát már hetvenháromszor mosták ki egy olaszországi kórházban. A Messagero Veneto írta meg, hogy egy 54 éves román állampolgárt kitoloncoltak az országból, és oda öt évig nem térhet vissza, mert már túl sokszor szedték össze hullarészegen az utcáról a helyi rendőrök. Idén eddig már negyvenötször vitték be a sürgősségire, ami azért is különösen érdekes, mert ma, február 17-én az év negyvennyolcadik napját töltjük. A férfi egyébként Pordenone városka kórházának volt gyakori vendége, és az esetek többségében kiszökött a kórházból, mielőtt a kezelés befejeződött volna.

A román férfi egyébként 2003. óta tartózkodik Olaszországban, ahol állítólag volt munkahelye is, ám onnan gyakran hiányzott. A kiutasítására végül egy cipőbolti botránya miatt került sor. A helyi bevándorlási hivatal kezdeményezésére a trieszti bíróság gyorsan döntött, így a rendőrök a velencei Marco Polo repülőtérre vitték a férfit, és felrakták egy Romániába tartó járatra.