HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Már egy európ...

Már egy európai autógyár is áll a koronavírus miatt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Fiat Chrysler Automobiles NV szerbiai üzeme az első autógyár Európában, amely kénytelen ideiglenesen bezárni a koronavírus miatt – értesült a Newsweek romániai kiadása. Eddig ugyanis csak kínai gyárak álltak le a járvány következtében, de várható volt, hogy a krízis begyűrűzik Európába is. 

A lap azt írja, a kragujeváci üzem vezetése azért hozta meg ezt a döntést, mert kifogytak bizonyos, kizárólag Kínából érkező alkatrészekből. Az olasz-amerikai tulajdonban lévő gyárban Fiat 500L típusú személygépkocsikat készítenek, és az autórádió hangrendszere, valamint más elektronikus alkatrészek hiánya miatt állt le a termelés. A típusból ebben a gyárban tavaly negyvenezer darab készült.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,762lájkolóTetszik
3,172követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Rendészeti vasszigorral fékezte le a pestist a Habsburg-adminisztráció Magyarországon

Hogyan és mennyire sikeresen védekeztek a fertőző betegségekkel szemben a modern infektológia megjelenése előtt?

Ahogy lehet