HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Már a szomszé...

Már a szomszédban a koronavírus

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ausztria Tirol tartományában két koronavírusos-esetet jelentettek kedden délben (mindketten helyiek), és a horvát miniszterelnök, Andrej Plenkovic is beszámolt egy megbetegedésről országában, így Magyarország két közvetlen szomszédjánál is megjelent az új vírus.

Közben Olaszországban 283-ra emelkedett a megbetegedések száma, és a betegség már az ország legdélibb részén, Szicíliában is megjelent. Az olasz rendőrség figyelmeztetést adott ki: egyesek fals papírokkal igazolva magukat közegészségügyi alkalmazottaknak adják ki magukat, így jutva be a lakásokba, ahol pénzt és értéktárgyakat tulajdonítanak el.

Romániában is történt egy furcsa eset: közel háromszáz roma tért haza egy észak-romániai faluba Olaszországból a vírustól való félelmük miatt, de a határnál azt füllentették, hogy Németországból jönnek. A hatóságokat a helyi polgármester értesítette, aki attól tart- a hazatérő romák iskolába járó gyerekei megfertőzik a többi gyereket az új vírussal.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,653lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek