Magyar lányt tartóztattak le illegális pornóforgatás közben Thaiföldön

Magyar lányt tartóztattak le illegális pornóforgatás közben Thaiföldön

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A thaiföldi Krabi egyik szállodájában a rendőrök megszálltak egy hotelszobát, miután felmerült, hogy az ott lakó amerikai-magyar pár illegálisan tartózkodik az országban - írta a 24.hu.

A Daily Mail brit bulvárlap fotókat is közölt róluk, a lap cikke szerint amikor a hatóság emberei beléptek a szobába, szexuális aktus kellős közepén találták a 31 éves amerikai Rodericket és magyar párját, a 22 esztendős Katát.

Ezzel önmagában még nem lett volna probléma, de mindezt videóra is rögzítették, méghozzá – mint kiderült – azzal a céllal, hogy utána feltöltsék egy fizetős szexoldalra.

Ezzel (és a korábbi hasonló videók készítésével) megsértették a thai törvényeket, és közben az is nyilvánvalóvá vált, hogy tényleg illegálisan tartózkodnak az országban, ugyanis 256 napja lejárt a vízumuk.

A magyar-amerikai pár ellen – az érvényes vízum nélküli tartózkodás mellett – pornográf felvételek nyilvánosságra hozása és üzleti célú forgalmazása, valamint munkavállalási engedély nélküli munkavégzés miatt is vádat emelnek.