HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Szerbiában éj...

Szerbiában éjjelre kijárási tilalmat rendeltek el

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Újabb szigorításokat jelentett be Aleksandar Vucic szerb elnök a közszolgálati televízióban.

Este 8 és reggel 5 óra között kijárási tilalmat rendelt el a szerb elnök a felnőttkorú lakosság részére, a 65 éven felülieket pedig egész napos, 24 órás otthon maradásra kötelezte. Az idősek ellátását a községi és városi önkéntesek oldják meg. Bejelentette a teljes városi és helyközi közlekedés leállítását is, a termelésben dolgozóknak külön buszokat állítanak be a munkába járáshoz.

A határok és a migránsközpontok őrzését a felfegyverzett katonaság végzi ugyanúgy, ahogy azon kórházakét is, ahol fertőzött vagy csak karanténba helyezett betegeket ápolnak.

Az is elhangzott, hogy az ellátás folyamatos és elégséges, a boltokban továbbra is minden megvásárolható, ami a napi élethez szükséges.

HIRDETÉS
Fegyveres katonák őrzik a fertőzöttek számára fenntartott kórházat Szerbiában – videóval | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek